Tužan kraj velike karijere? Prgavi Portugalac pokazao svoju narav, sada strepi od dvogodišnje suspenzije!

15.02.2022

19:24

0

Autor: 24sedam

Pepe napravio glupost zbog koje bi mogao u prevremenu penziju

Tužan kraj velike karijere? Prgavi Portugalac pokazao svoju narav, sada strepi od dvogodišnje suspenzije!
profimedia-0661604655 - Copyright Profimedia/Pedro Correia/Global Images/Sipa USA

Portugalski defanzivac Pepe izgradio je fudbalsko ime na „nasilničkom ponašanju“. Vrhunac karijere ostvario je u desetogodišnjem nastupanju za madridski Real, da bi se u smiraj velike karijere vratio u domovinu i zadužio opremu Porta.

Prekaljeni štoper, koji uskoro puni 39 godina, često je bio na udaru protivničkih navijača i medija zbog svog neobuzdanog temperamenta, koji bi na kraju mogao i da ga pošalje u prevremenu penziju.

Naime, minulog vikenda na programu je bio veliki portugalski derbi između Porta i Sportinga (2:2), koji je u samom finišu „iskočio“ iz sportskih okvira i prerastao u uličnu tuču koja je okončana sa pet crvenih kartona, od kojih je jedan otišao na adresu Pepea.

Nekoliko dana kasnije, iskusni defanzivac se suočava sa mnogo većim problemima od „običnog hlađenja“ zbog isključenja. Naime, nekadašnji fudbaler Bešiktaša snimljen je kako u velikoj gužvi udara sportskog direktora Sportinga Huga Vijanu, što se tumači kao nasilničko ponašanje za koje je predviđena kazna od dvomesečne do dvogodišnje suspenzije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike