Ninković emotivnom objavom najavio kraj karijere! Zvezdina legenda kači kopačke o klin! (VIDEO)

29.01.2024

14:41

0

Autor: A. S.

Srpski as broji sitno do poslednje utakmice

Ninković emotivnom objavom najavio kraj karijere! Zvezdina legenda kači kopačke o klin! (VIDEO)
Miloš Ninković najavio kraj karijere - Copyright printscreen/instagram/milos_ninkovic_official

Nekadašnji reprezentativac Srbije Miloš Ninković, najavio je kraj karijere!

Ninković je profesionalnu karijeru počeo u Čukaričkom, sada već davne 2002. godine, a trenutno nosi dres Sidneja.

- Poslednjih nekoliko meseci razmišljao sam o ovome i doneo sam odluku da se penzionišem po završetku ove sezone. Volim fudbal, uživam i na treninzima, ali ponekad morate da slušate svoje telo. Nažalost, znam da će mi biti mnogo teško. Ovo je moja ljubav, uveren sam da ću ostati u fudbalskim vodama i kad završim karijeru, videćemo u kakvoj ulozi - rekao je 40-godišnji Ninković za klupsku televiziju Vestern Sidneja i dodao:

- Biću zahvalan ovom klubu do kraja života. Mogao sam da uživam u fudbalu, brinuli su i o meni i mojoj porodici. Ima još nekoliko utakmica, kao i finale, želim da uživam.

Kako je istakao, neće biti lako kada dođe poslednji meč.

- Kad dođe taj poslednji meč, biće mi teško. Počeo sam da treniram sa šest godina, znam samo da igram fudbal, sad kada treba da staneš shvatiš da nema više treninga, utakmica... Bogu hvala da imam porodicu, deca će mi pomoći svakako, mada će mi nedostajati mnogi momenti, neću da kažem strah, ali postoje različiti osećaji kada meč počinje. Da sam izgubio to pre par godina, penzionisao bih se, ali imam isti osećaj, uživao sam i vreme je za kraj.

Ninković je karijeru počeo u Čukaričkom, a potom je igrao za Dinamo Kijev, pa se vratio u Srbiju i to u dresu Crvene zvezde. Nakon osvojene titule je otišao u Evijan, a zatim u Australiju gde je prvo igrao za Sidnej, a zatim za Vestern Sidnej.

Za nacionalni tim Srbije, u periodu od 2009. do 2012. godine, odigrao je 28 utakmica i bio deo ekipe koja je igrala na Mundijalu u Južnoj Africi 2010. godine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike