Bivši kapiten Zvezde opet u Srbiji?! Kakva bi to bomba bila da se Ninković vrati u Superligu!

04.05.2022

12:25

0

Autor: 24sedam

Nekadašnji reprezentativac Srbije u Australiji je od 2015. godine

Bivši kapiten Zvezde opet u Srbiji?! Kakva bi to bomba bila da se Ninković vrati u Superligu!
20140525npNinkoM9 - Copyright MN Press

Da se naši fudbaleri vraćaju u Superligu posle boravka u inostranstvu nije novina, a takva mogućnost postoji u slučaju Miloša Ninkovića koji je pre nekoliko meseci pričao za naš portal. Nekadašnji fudbaler Čukaričkog i Crvene zvezde trenutno je član australijskog Sidneja, a "Brđani" ga žele u svojim redovima.

Ovakve planove potvrdio je i sportski direktor Vladimir Matijašević.

MN Press
 

- Konkretan da budem. Miloš Ninković, ako ne ostane u Australiji, pričamo da dođe kod nas da završi karijeru! On je u zrelim godinama, ali u našoj ligi može da pomogne. To je jedan od igrača koje bismo kao čoveka i kao fudbalera želeli da vidimo u Čuki. Da li će igrati ili ne to i nije najbitnije, bitno nam je da bude tu. Pričao sam sa njim, ako ne ostane u Australiji, da se vrati gde je i počeo.

Istekao mu je tamo ugovor, ima opciju još jednu godinu da ostane, ako se ne bude dogovorio, rekao mi je da bi voleo da dođe. Ja se nadam da će se dogovoriti, zbog njega, ali ako ne bude toga - dobro nam došao. Svakako dolazi u maju sada pa ćemo da vidimo - kazao je u razgovoru za Mozzart sport Matijašević i dodao da postoji plan, pošto žele da napadnu neki rezultat više u Evropi.

- Moramo da dovedemo barem petoricu igrača. Rekao sam: štoper, dva vingera, desetka i špic. Ne smemo da pogrešimo - zaključio je Matijašević o nekadašnjem kapitenu crveno-belih.

Naravno, ostaje da se vidi šta će se desiti, odnosno kakvi su planovi Ninkovića koji je u Australiji od 2015. godine.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike