Ninković čestitao bivšim saigračima, pa se sukobio sa Koricom! Nakon tuče, trener hrvatskog porekla sve svalio na Miloša! (VIDEO)

08.05.2023

10:47

0

Autor: A. S.

Ružne scene iz svlačionice

Ninković čestitao bivšim saigračima, pa se sukobio sa Koricom! Nakon tuče, trener hrvatskog porekla sve svalio na Miloša! (VIDEO)
Obezbeđenje izbacuje Ninkovića iz svlačionice - Copyright Printscreen/Twitter/keepupau

Srpski fudbaler Miloš Ninković u centru je sukoba u Australiji.

Nekadašnji golgeter Crvene zvezde je u dresu Vestern Sidnej Vonderers poražen sa 2:1, od bivšeg kluba, Sidneja, a nakon meča je ušao u svlačionicu rivala.

Kamere u svlačionici Sidnej snimile su Ninkovića kako čestita nekadašnjim saigračima, a samo nekoliko trenutaka kasnije u kadru su pripadnici obezbeđenja, koji izbacuju Ninkovića iz prostorija Sidneja.

 

 

Kako prenose mediji, navodno je došlo do tuče između Ninkovića i trenera Sidneja Stiva Korice, koji je inače hrvatskog porekla.

Kako je na konferenciji kasnije istakao trener Vestern Sidnej Vonderersa Marko Rudan, Korica je tokom meča dobacio Ninkoviću nešto što mu se nije dopalo.

- Miloš je otišao da čestita starim saigračima i njihovom treneru se nije svidelo što je tamo. Nešto se desilo između njih dvojice i nije bilo nimalo prijatno, bilo je žestoko. Nisam još video Miloša, nisam pričao sa njim o tome - kazao je Rudan posle meča, dok je Korica krivicu svalio na srpskog fudbalera:

- Samo je bio iznerviran što je izgubio utakmicu. Imamo problema sa njim, očito, ali to je između nas dvojice - rekao je Koriva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike