Zvezdina nova pobeda! Šljivić nastavio da daje golove, proradio i Šerif! (VIDEO)

28.01.2024

17:09

0

Autor: D. N.

Da li je ovo najava boljih partija napadača crveno-belih?

Zvezdina nova pobeda! Šljivić nastavio da daje golove, proradio i Šerif! (VIDEO)
Šerif Ndiaje daje gol Lučancima - Copyright FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u još jednoj utakmici na pripremama na Kipru. Ovog puta ekipa Vladana Milojevića je savladala lučansku Mladost. Golove u trijumfu od 2:0 dali su Jovan Šljivić i Šerif Ndiaje.

Prvi gol viđen je u 16. minutu, posle akcije Viktora Radojevića i Vladimira Lučića. Na kraju se u strelce upisao Šljivić, koji je već pogađao na Kipru.

Nova promena rezultata u 25. minutu, posle centaršuta Radojevića sa leve strane. Mladi bek je bio asistent i Šljiviću u jednom od prethodnih mečeva na Kipru, a danas je odlično dodavanje iskoristio napadač Zvezde. Iako se nekadašnji golman Zvezde Saša Stamenković bacio lopta je ipak ušla u gol.

U nastavku meča, oba trenera i Tomislav Sivić i Vladan Milojević su menjali igrače, ali promene rezultata nije bilo. Mada je prilika bilo na obe strane.

Takođe treba reći da je od 87. minuta Zvezda bila bez Marka Stamenića koji je u kratkom intervalu dobio dva žuta kartona.

Na terenu je bio i mladi napadač Uroš Sremčević, za koga je zainteresovana Zvezda.

Za Zvezdu su igrali: Popović, Nedeljković (od 59. Nikolić), Spajić (od 59. Milunović), Dragović (od 81. Milosavljević), Radojević, Mijailović, Kanga (od 74. Stamenić), Šljivić (od 46. Knežević), Olanjinka, Lučić (od 74. Mitrović) i Ndiaje.

U prvom poluvremenu su za Lučance igrali: Stamenković, Andrić, Cvetinović, Leković, Vidović, Tumbasević, Pejović, Veličković, Frajdej, Silue i Varjačić.

Šansu su dobili i Samčović, Ćirković, Joksimović, Pribaković, F. Žunić, Lopez, Radivojević, Bojić, Ćirić, Sremčević i N. Žunić.

Crveno-beli će 1. februara odigrati još jednu utakmicu, protiv Boteva koji je danas izgubio od Partizana, rezultatom 1:0.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike