Zvezda saopštila odlične vesti! Vratio se mnogo važan igrač! (GALERIJA)

26.01.2024

19:30

0

Autor: D. N.

Povreda ga je odvojila od terena, ali se sada stvari menjaju na bolje

Zvezda saopštila odlične vesti! Vratio se mnogo važan igrač! (GALERIJA)
Copyright FK Crvena zvezda

Mirko Ivanić je počeo da trenira sa ekipom, što je odlična vest iz tabora Crvene zvezde. Crveno-beli već izvesno vreme rade na Kipru, odigrali su i tri test meča, ali na terenu nije bilo iskusnog veziste i jednog od najvažnijih u ekipi koju vodi Vladan Milojević.

- Nakon što su igrači prepodne proveli u teretani, drugi deo dana je bio rezervisan za izlazak na teren i rad sa loptom. Popodnevni trening je obebeležio i povratak Mirka Ivanića nakon duge pauze zbog povrede.

FK Crvena zvezda
 

Iskusni vezista je prvi put od dolaska na pripreme odradio uvodne vežbe sa ostatkom ekipe - navedeno je između ostalog na sajtu prvaka Srbije koji će u nedelju, od 15.30 odigrati novu pripremnu utakmicu, protiv ekipe Mladosti.

Podsetimo, na prozivci, generalni direktor Zvezdan Terzić rekao je da je za Ivanića postojala ponuda od šest miliona evra, ali da je ona odbijena.

U nastavak sezone, branilac titule ulazi sa bodovnim zaostatkom u odnosu na Partizan, a prvi superligaški meč biće odigram 10. februara, tako da je vremena za pripreme ostalo još malo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike