Dobili su konkurenciju: Zvezda želi iskusnog napadača iz Serije A, ali nije jedina

05.08.2021

11:35

0

Ohi iz Moldea stiže u januaru

Dobili su konkurenciju: Zvezda želi iskusnog napadača iz Serije A, ali nije jedina
Copyright Deca-navijači na utakmici Crvene zvezde, MN Press

Crvena zvezda, ako se izuzme pet golova Kairatu ne može da se pohvali efikasnošću u tekućoj sezoni. Baš zbog toga postoji mogućnost da se dovede još jedan špic.

Luis Dioni je na pozajmici, a Ohi iz Moldea stiže tek u januaru. Tako da je moguće da u Ljutice Bogdana stigne i Stefano Okaka, napadač Udinezea. Nezvanično, uprava prvaka Srbije je zainteresovana za 31-godišnjeg napadača.

Nastupao je i za selekciju Italije, a u Seriji A igrao je za nekoliko klubova. Karijeru je počeo u Romi, sa 15 godina, a kao član “Vučice” bio je na pozajmicama u Modeni, Breši, Fulamu, Bariju i Parmi, a na leto 2012. godine napustio je Romu. Kasnije je igrao i za Speciju, Sampdoriju i Anderleht. Onda je otišao u Votford iz kojeg je stigao u Udineze.

Ali, za Okaku nije zainteresovan samo srpski klub, već jedan iz Turske, a to je Rizespor.

Ostaje da se vidi kako će se sve odvijati, ali je činjenica da Dejan Stanković još nema špica na kojeg može da se osloni 100 odsto. Luis Dioni se još nije u potpunosto dokazao, Nikola Krstović uglavnom šansu dobija kao zamena, dok je Milan Pavkov trenutno u drugom planu.

pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike