Jedan od najboljih igrača u Španiji ponovo odbio saudijske milione! Lepo mu je u Primeri, neće da juri pare

23.01.2024

13:35

0

Autor: P.K.

Dečko zna šta je prioritet sa samo 22 godine

Jedan od najboljih igrača u Španiji ponovo odbio saudijske milione! Lepo mu je u Primeri, neće da juri pare
Takefusa Kubo - Copyright Tanjug/AP Photo/Alvaro Barrientos

Takefusa Kubo iz Real Sosijedada je nesumnjivo jedan od najboljih i najuzbudljivijih igrača u Španiji ove sezone, pa ne čudi što je privukao pažnju potencijalnih kupaca, među kojima su, pogađate, i prebogati Saudijci.

Ipak, prema insajderu Mateu Moretu, on nije u žurbi da napusti klub, jer uživa u životu u Baskiji! Svaka čast Japancu, uspeo je da odoli silnim milionima. Bar on zna da sa 22 godine pare stvarno ne treba da budu prioritet. Ovo je drugi uzastopni prelazni rok u kome govori "ne" Saudijcima, koji su mu nudili 40 miliona evra godišnje.

Ranije tokom nedelje, pisalo se da će Saudijci otkupiti Kuba, jer obeštećenje od 60 miliona evra stvarno nije mnogo za njih.

Međutim, nije mu bilo u planu da napusti Reale Arenu usred sezone, i Moreto je ekskluzivno otkrio da je Kubo odbio prelazak na Bliski Istok.

Usred glasina o Totenhemu i Arsenalu koji su zainteresovani za Kuba, Moreto očekuje da će tokom leta stići još ponuda iz Evrope, i tada bi njegova budućnost mogla u Španiji mogla ozbiljno da dođe u pitanje.

Međutim, Kubo je srećan u San Sebastijanu i lepo govori o svom vremenu provedenom tamo.

Take Kubo može da igra po desnom krilu, a i ofanzivnog veznog. On je od 2019. do 2022. bio pod ugovorom sa Real Madridom, ali nije odigrao nijedan meč, već je sve to vreme bio na pozajmicama, u Majorki i malo u Viljarealu.

Kubo se pridružio Real Sosijedadu iz Real Madrida pre dva leta za 6 miliona evra, pri čemu je Real Madrid zadržao 50 odsto od njegove prodajne vrednosti. Imajući to u vidu, i izuzetnu formu 22-godišnjeg igrača, ovog leta će se sigurno naći neko ko će izdvojiti pare za obeštećenje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike