Partizanova legenda preuzela Čukarički! Crno-beli ponovo postao belo-crni!

05.01.2024

13:06

0

Autor: D. N.

Ugovor će biti potpisan na 18 meseci

Partizanova legenda preuzela Čukarički! Crno-beli ponovo postao belo-crni!
Copyright MN Press

Posle odlaska Igora Matića, Čukarički je za naslednika izabrao Gordana Petrića. To je ujedno i povratak legendarnog fudbalera Partizana koji je kasnije bio i funkcioner i trener u Humskoj. Petrić je šef stručnog štaba belo-crnih sa Banovog brda bio i 2016. godine.

MN Press
 

Kako dalje prenosi Žurnal, Petrić je bio želja uprave Čukaričkog, na čelu sa predsednikom Draganom Obradovićem, sportskim direktorom Vladimirom Matijaševićem i tehničkim direktorom Goranom Grkinićem.

Posle igračke karijere, tokom koje je nastupao za OFK Beograd, Partizan, škotske timove Dandi junajted, Rendžers i Harts, engleski Kristal Palas, grčki AEK i kineski Sičuan posvetio se trenerskom poslu.

Kao trener vodio je Bežaniju, Sinđelić, Zemun, Čukarički, Rad, kiparski AEL, slovenačku Goricu i Partizan. Petrić će ugovor potpisati na 18 meseci, a prvu prozivku izvršiće u utorak, 9. januara.

Čukarički je trenutno na četvrtom mestu na tabeli Superlige sa 29 bodova iz 19 utakmica. U Ligi konferencija nije ove sezone nije osvojio nijedan bod, a u četvrtfinalu Kupa Srbije ga očekuje duel sa Vojvodinom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike