Petrić nije jedini povratnik u Čukarički! Bivši trener Partizana dobio prvo zimsko pojačanje na Banovom brdu!

10.01.2024

17:28

0

Autor: A. Š.

Brđani dogovorili i potpisali dvogodišnji ugovor sa dosadašnjim vezistom Novog Pazara, koji je već nosio belo-crni dres

Petrić nije jedini povratnik u Čukarički! Bivši trener Partizana dobio prvo zimsko pojačanje na Banovom brdu!
Nemanja Milojević - Copyright Promo/FK Čukarički

Čukarički je dobio prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku, ugovor na dve godine sa klubom sa Banovog brda potpisao je Nemanja Milojević.

Ofanzivni vezista je među belo-crne došao posle perioda provedenog u Novom Pazaru, a prethodno je igrao još za Kolubaru, Vojvodinu i grčki Panionios.

- Znam gde sam došao, u ovom klubu sam proveo lepe trenutke, debitovao u prvom timu. Ujedno, u prethodnim godinama Čukarički je nastavio da napreduje, igrao je prvi put i u grupnoj fazi nekog od evropskih takmičenja. Dosta toga se promenilo u igračkom kadru od mog prvog boravka na Banovom brdu, ali tu su na primer Marko Docić, Nemanja Belić... Neću imati nikakvih problema sa prilagođavanjem – napomenuo je odmah po potpisivanju ugovora sa Brđanima Nemanja Milojević.

Milojević, koji je rođen 23. februara 1998. godine u Atini, u Čukaričkom je odigrao ukupno 33 utakmice u dve sezone, a po potpisivanju ugovora otkrio je i da je imao razgovor sa novim trenerom Gordanom Petrićem.

- Pričao sam sa Gordanom, naravno. Na meni je da dajem sve od sebe, na svakom treningu, na svakoj utakmici. I da svi zajedno ostvarimo ovosezonske ciljeve. A to je ovde uvek isto, Čukarički želi da ostane stabilan klub i da ponovo igra evropske utakmice.

Iskoristio je Milojević priliku i da se zahvali svom dosadašnjem klubu Novom Pazaru.

- Hvala Novom Pazaru, rukovodstvu kluba, navijačima, imam samo reči hvale za njih i grad u kojem sam proveo jedan period svoje karijere. Želim i njima mnogo uspeha u nastavku sezone.

Imaće Milojević žestoku konkurenciju u Čukaričkom, ali to ga ne brine, naprotiv.

- Uvek je bitno imati dobru konkurenciju. Kao što sam već rekao, trudiću se da u svakom momentu dajem sve od sebe, i da nastavim da se igrački razvijam i da napredujem. A Čukarički je klub koji to može da mi omogući – zaključio je Milojević.

Pre angažovanja Nemanje Milojevića, Čukarički je sa pozajmice iz Novog Pazara vratio vezistu Mitra Ergelaša, iz OFK Vršca takođe vezistu Uroša Miladinovića, a iz Smedereva golmana Lazara Kaličanina.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike