Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Zvezda i Partizan na "kiparskim testovima", Roma bez Murinja i hoće li Vlahović nastaviti sa golovima?

19.01.2024

10:07

0

Autor: D. N.

Igraće i košarkaši Crvene zvezde, protiv FMP-a

Top 5 TV prenosa ovog vikenda: Zvezda i Partizan na "kiparskim testovima", Roma bez Murinja i hoće li Vlahović nastaviti sa golovima?
Copyright FK Crvena zvezda/MN Press/Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini

Pred nama je novi vikend, samim tim i novi prenosi sportskih događaja. Malo košarke, i malo više fudbala možete da pratite na kanalima TV Arena sport.

Krenimo redom, od subote. Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na pripremama na Kipru i već su odigrali jednu utakmicu i upisali pobedu. Ekipa Vladana Milojevića je pobedila tamošnjeg drugoligaša, a sada ih očekuje duel sa mađarskim Zalaegeršegom. Reč je o ekipi koja je na pretposlednjem mestu u šampionatu naših severnih suseda. Posle 17 kola imaju 15 bodova, jedan više od poslednje Kišvarde.

Ovaj duel će početi u 13 časova na Premiumu 2 TV Arena sport.

Na Kipru su i fudbaleri Partizana, koji će istog dana (17.30, TV Arena sport 1) odigrati prvi test meč. Protivnik će biti Mladost, pa ćemo imati priliku da gledamo okršaj dva superligaša. Crno-beli su trenutno prvi sa 47 bodova iz 19 utakmica, dok su Lučanci osmi sa 25.

U 18 časova (Premium 3) ćemo gledati duel Rome i Verone. Ako pogledamo na kojem su mestu timovi, meč nije "privlačan" pošto je Roma deveta sa 29 bodova, dok je Verona na 18. mestu. U zoni su ispadanja sa 17 bodova iz 20 mečeva.

Ali bi duel na "Olimpiku" mogao da bude zanimljiv u smislu, kako će "vučica" odigrati bez Žozea Murinja, i sa Danijelem de Rosijem na klupi. Takođe ćemo i gledati Darka Lazovića u dresu gostiju.

U nedelju, od 18 časova (Premium 1) košarkaši Crvene zvezde dočekuju FMP u malom gradskom derbiju. Ekipa Janisa Sferopulosa dočekuje "pantere" posle poraza u Evroloigi, ali i sa epitetom favorita. Domaćin je prvi na tabeli AdmiralBet ABA lige sa učinkom 14-2, dok je gost u donjem delu tabele sa učinkom 5-11,

I za kraj dana, još jedan duel Serije A. Od 20.45 (TV Arena sport 1). Leće će dočekati Juventus, drugoplasirani tim na tabeli. Leće je daleko, na 13. poziciji pa je za očekivati da pobedi "stara dama", a moguće je i da Dušan Vlahović nastavi sa golovima.

U ovom duelu možemo da očekujemo i nastupe još jednog "orla" i "bjankonera" Filipa Kostića, kao i Nikole Krstovića nekada napadača Zvezde, sada Lećea.

Top 5 TV prenosa ovog vikenda:

Subota (13.00) Crvena zvezda - Zalaegeršeg (TV Arena sport - Premium 2)

Subota (17.30) Partizan - Mladost (TV Arena sport 1)

Subota (18.00) Roma - Verona (TV Arena sport - Premium 3)

Nedelja (18.00) Crvena zvezda - FMP (TV Arena sport - Premium 1)

Nedelja (20.45) Leće - Juventus (TV Arena sport 1)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike