Šta se Jojiću desilo u Sočiju? "Grobari" u neverici gledali "Zekinu" partiju u Rusiji! (VIDEO)

06.08.2021

09:59 >> 10:03

0

Navijači Partizana nisu imali lepe reči za igru iskusnog veznog fudbalera

Šta se Jojiću desilo u Sočiju? "Grobari" u neverici gledali "Zekinu" partiju u Rusiji! (VIDEO)
Copyright Miloš Jojić/FK Partizan

Partizan je uspešno prebrodio gostovanje u Sočiju remiziravši sa istoimenom ruskom ekipom 1:1. Posle više od 600 minuta bez primljenog gola odbrana je kapitulirala, ali ostaje gorak ukus zbog sudijske nepravde koja je donela jedini gol Sočiju iz penala.

Ako bi se u vrlo dobroj predstavi crno-belih tražio jedan minus, onda bi on bio dodeljen Milošu Jojiću. Nikome nije jasno šta se desilo iskusnom veznom igraču, pa je za nešto više od 15 minuta provedenih na terenu uspeo da isprovocira na društvenim mrežama ogromno nezadovoljstvo navijača.

Ušao je teško dekoncentrisan! U dva navrata ulazio je duboko u prostor protivnika i oba puta lažno se nudio saigračima kao pomoć, jer je kod proigravanja odustajao od njihove pas igre. Nekoliko njegovih dodavanja bila su bez potrebne jačine, tako da su lako završvali u posedu Rusa, a nevolja je bila u tome da su ta loša dodavanja otvarala kontre za protivnika.

Jojićev igrački kolaps dogodio se padom na donji deo leđa, koji je neke nasmejao, a kod većeg dela navijačkog puka izazvao gnev, budući da se od iskusnog igrača i Partizanovog deteta ovakvi potezi nisu mogli očekivati.

Na potezu je Stanojević! Očigledno da se Jojić ne snalazi u ulozi “desetke”, a možda je odsustvo volje i koncentracije došlo kao rezultat preseljenja na klupu za rezerve. što bi dovelo u pitanje njegov profesionalizam i samo produbilo razočaranje kod vernih pristalica Partizana.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike