Partizanovom dragulju propao transfer u Milan! Da li će na kraju obući crno-beli dres?

10.01.2024

22:05

1

Autor: A. Š.

Rosoneri stopirali pregovore za talentovanim ofanzivcem, agenti pokušavaju da pronađu najbolje rešenje

Partizanovom dragulju propao transfer u Milan! Da li će na kraju obući crno-beli dres?
Matija Popović - Copyright MN Press

Već mesecima se ne stišava frka oko Matije Popovića i sada se već postavlja pitanje kako će cela saga da se odrazi na psihu dečaka koji je tek ušao u svet punoletinih. Kada je prošlog leta odbio da potpiše profesionalni ugovor sa Partizanom samog sebe je poslao na tribine do zimske pauze, a kada se činilo da će jedan od najtalentovanijih izdanaka iz Zemunela biti na slatkim mukama u odabiru nove sredine usledio je zaplet koji niko nije mogao da očekuje.

Dugo već je talentovani ofanzivac bio na pragu Milana, ali od večeras su, prema saznanjima medija na Apeninima, vrata „San Sira“ zatvorena! „Rosoneri“ su, navodno, stopirali pregovore sa zastupnicima Popovića, a sve zbog, kako stvari stoje, poteza koji u u poslednja 24 sata povukli njegovi zastupnici.

Pre svega, agenti su sa mladim fudbalerom u sredu samoinicijativno doputovali u Milano, bez znanja i dogovora sa klubom, kako to uobičajeno nalaže protokol u sličnim situacijama.

I pored toga, Milanovi predstavnici seli su za pregovarački sto sa Popovićevim zastupnicima, zbog čije je prevelike provizije za potpis ugovora nekadašnji italijanski i evropski šampion „digao ruke“ od mladog Srbina.

Pisao je nedavno i uticajni transfer insajder Fabricio Romano o želji Mančester sitija da Matiju „preotme“ Milanu, međutim deluje da je situacija na terenu malo drugačija, s obzirom da prve informacije po definitivnom odustajanju „rosonera“ govore da su Popovićevi agenti dolazak u Italiju iskoristili da odmah uđu u pregovore sa Juventusom.

Sada ostaje da se vidi da li će jedan od najtalentovanijih fudbalera svoje generacije profesionalnu karijeru, ipak, početi u crno-belom dresu…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike