Partizanov biser oblači dres prvaka Evrope! Gvardiola krade Popovića Milanu!

20.12.2023

16:48

0

Autor: A. Š.

Mladi fudbaler bio je viđen na San Siru, ali sva je prilika da će Siti uspeti da ga „preotme“

Partizanov biser oblači dres prvaka Evrope! Gvardiola krade Popovića Milanu!
Matija Popović - Copyright MN Press

Partizan će ove zime ostati bez još jednog bisera svoje omladinske škole. Umesto na terenu u crno-belom dresu, ultratalentovani ofanzivac Matija Popović je prethodnih šest meseci proveo na tribinama i u januaru, kada mu istekne stipendijski ugovor, napustiće klub iz Humske bez obeštećenja.

Onog trenutka kada je postalo izvesno da je propao i poslednji pokušaj generalnog direktora Partizana Miloša Vazure da postigne dogovor sa zastupnicima mladog fudbalera oko potpisivanja profesionalnog ugovora, mnogi giganti evropskog fudbala sjatili su se u Beograd kako bi Popovića uverili da su baš oni idealna sredina za početak njegove karijere na najvećoj sceni.

Borusija iz Dortmunda se jedno vreme tiho pominjala kao potencijalna destinacija talentovanog napadača, ali je potom u prvi plan iskočio Milan i nedavno se činilo da je samo pitanje trenutka kada će pasti potpis ugovora.

Ipak, na pomolu je veliki preokret. Najuticajniji transfer insajder u Evropi Fabricio Romano doneo je ekskluzivnu informaciju – Mančester siti pokušava da preotme ugovor i potpiše talentovanog srpskog fudbalera rođenog 2006. godine Matiju Popovića kao slobodnog igrača. Pregovori su u toku.

Na kraju, Romano napominje da je Popović prošle sedmice bio na utakmici Crvene zvezde i Mančester sitija na zatvaranju grupne faze Lige šampiona i podseća da je Milan od oktobra u pregovorima sa mladim fudbalerom ali da još ništa nije potpisano.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike