Arsenal opet krenuo u napad na Vlahovića!? Italijani pišu da su svi zainteresovani

04.01.2024

18:07

0

Autor: P.K.

Ovaj transfer ima smisla iz mnogo razloga

Arsenal opet krenuo u napad na Vlahovića!? Italijani pišu da su svi zainteresovani
Dušan Vlahović - Copyright Tanjug/Fabio Ferrari/LaPresse via AP

Izgleda da se Arsenal sprema za novi napada na Dušana Vlahovića! Kako pišu Italijani, "tobdžije" su spremne da za srpskog napadača daju 60 miliona evra!

Vlahović igra sve bolje, mnogi misle da znaju razlog, je već dugo na meti mnogih velikana, a na početku novog prelaznog rokana, ponovo dolazi u centar pažnje.

Arsenal ima problema u napadu, a u Vlahoviću vidi rešenje tih problema. Njihova potraga za pravom 'devetkom' dovela ih je do srpskog napadača, nakon što su prethodno razmatrali Ajvana Tonija iz Brentforda.

Arsenalova ponuda od 60 miliona evra za Vlahovića izgleda privlačno i za Juventus, koji je spreman da razmotri ovaj transfer. Srpski napadač bi prelaskom u Premijer ligu mogao da očekuje znatno unosniji ugovor u odnosu na onaj koji trenutno ima u Juventusu.

Vlahović je pre dve godine došao iz Fiorentine za 80 miliona evra i objektivno nije u potpunosti ispunio nadanja čelnika Juventusa. U dresu "stare dame" odigrao je ukupno 79 utakmica i postigao je dva gola, uz sedam asistencija. Mnogi kritikuju defanzivni pristup igri pod trenerom Masimiijanom Alegrijem kao razlog njegovih relativno skromnih statistika.

Ako se transfer realizuje, Dušan Vlahović bi u Arsenalu mogao da bude ključ za rešavanje problema u napadu. Njegov dolazak u engleski fudbal bi bez sumnje bio jedan od najvećih transfera ovog prelaznog roka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike