Srpskom fudbaleru saigrači spasavali život, scene iz Moskve su bile dramatične (VIDEO)

08.08.2021

07:50 >> 09:57

0

Autor: Adam Štulić

Defanzivac Ivan Miladinović krvave glave odveden u bolnicu

Srpskom fudbaleru saigrači spasavali život, scene iz Moskve su bile dramatične (VIDEO)
Copyright Saigrači pomažu Ivanu Miladinoviću foto: Profimedia/Anton Novoderezhkin/TASS

Dramatične scene dolaze iz Moskve, a u centru pažnje je srpski fudbaler Ivan Miladinović (26). Defanzivac Sočija, koji ove sezone igra na pozajmici u Nižnjem, doživeo je tešku povredu tokom subotnje utakmice sa Spartakom u Moskvi.

Na samom startu drugog poluvremena, pri vođstvu gostujućeg tima 2:0, Srbin se, prilikom pokušaja intervencije posle centaršuta sa desne strane, sudario glavom sa protivničkim napadačem Ezekjelom Pončeom i ostao nepomično da leži na travi.

Pružanje pomoći Ivanu Miladinoviću foto: Profimedia/Anton Novoderezhkin/TASS

Nekadašnjem defanzivcu Jagodine prvi su u pomoć priskočili saigrači, i dok je deo fudbalera skoro pa panično požurivao lekarski tim da uđe u teren, drugi su srpskog fudbalera okrenuli na bok i pokušali da mu izvade jezik, kako ne bi došlo do gušenja.

Srećom, doktori su Miladinovića brzo osvestili, a kako je dobio udarac u blizini slepoočnice odmah je kolima hitne pomoći prebačen u bolnicu na dodatna ispitivanja.

Miladinoviću je brz oporavak poželeo i rival Partizana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

Pročitajte još

– U 49. minutu utakmice između Spartaka i Nižnjeg Novgoroda, Ivan Miladinović je morao da napusti teren na nosilima zbog sudara sa protivnikom. Ivanu želimo brz oporavak i povratak na teren! Ivan je odigrao 83 utakmice za Soči, a tekuću sezonu će provesti na pozajmici u Nižnjem – objavio je Soči na zvaničnom Instagram profilu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike