Zvezda i Milojević ostaju bez velikog pojačanja? Dželat crveno-belih iz Evrope se nameračio na fantastičnog defanzivca (VIDEO)

29.12.2023

21:15

0

Momak iz Gejslingena privukao je pažnju brojnih evropskih činjenicom da mu ugovor sa Filadelfijom ističe poslednjeg dana 2023. godine

Zvezda i Milojević ostaju bez velikog pojačanja? Dželat crveno-belih iz Evrope se nameračio na fantastičnog defanzivca (VIDEO)
Copyright MN Press

Nakon odlaska Iraklija Azarova u Šahjtor, Crvena zvezda traga za levim bekom koji bi pojačao konkurenciju Milanu Rodiću, a izbor je pao na fudbalera Filadelfija Kaija Vagnera (26).

Nemac je sedmicama povezivan s dolaskom na stadion "Rajko Mitić", a pored Olimpika iz Marseja nalazi se i na radaru Glazgov Rendžersa.

Momak iz Gejslingena privukao je pažnju brojnih evropskih timova svojim dobrim igrama u MLS-u, ali i činjenicom da mu ugovor sa Filadelfijom ističe poslednjeg dana 2023. godine, te može promeniti sredinu bez obeštećenja.

Kai Vagner je ove sezone impresionirao partijama u crno-plavom dresu. Na 42 utakmice u svim takmičenjima upisao je tri pogotka i 11 asistencija.  

Po svemu sudeći, Vagner će biti na slatkim mukama, a da li će karijeru nastaviti u redovima srpskog, francuskog ili škotskog giganta saznaćemo u uvodnim danima 2024. godine.

Interesantno je videti da li će Crvena zvezda u ovoj bici uspeti da pobedi Rendžers ili će "policajci" trijumfovati kao i 2022. godine u osmini finala Lige Evrope.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike