Ekspresno zaboravio na epizodu u Zvezdi: Izraelski trener preuzeo Makabi!

25.12.2023

10:41

0

Autor: A. S.

A ni crveno-beli nisu dugo tražili novo rešenje

Ekspresno zaboravio na epizodu u Zvezdi: Izraelski trener preuzeo Makabi!
Sartafi sa Baharom i saradnicima u Crvenoj zvezdi - Copyright MN Press

Poraz u derbiju i rana eliminacija iz Evrope, koštale su Baraka Bahara posla. Crvena zvezda je raskinula saradnju sa Izraelcem i njegovim saradnicima, a nakon lepih reči, svako je krenuo na svoju stranu - Zvezda sa novim trenerom, Vladanom Milojevićem, na pauzu, Bahar na odmor, a njegov pomoćnik Gaj Sartafi za samostalnu karijeru.

Dosadašnji pomoćnik Bahara, po odlasku iz Zvezde se odlučio na početak samostalne karijere, a na novi angažman nije dugo čekao, već će raditi  u Makabiju iz Netanje!

Izraelac se tako vraća u klub u kome je kratko vršio dužnost pomoćnog trenera i šefa stručnog štaba, nakon čega se priključio stručnom timu Baraka Bahara  u Makabiju iz Haife.

Nakon uspeha koji su zajedno načinili u Haifi, usledio je transfer na Marakanu, ali se nisu dugo zadržali, nakon što su izostali rezultati.

Kako je nedavno rekao generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, klub će plaćati stavke iz ugovora treneru i saradnicima dok ne pronađu novi posao, pa je tako Sartafi već skinut sa spiska.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike