Sudije Premijer lige su katastrofa, Liverpul oštećen u derbiju! Čak je i Saliba priznao da nije sviran čist penal! (VIDEO)

24.12.2023

12:58

0

Autor: G. F.

Defanzivac Arsenala nema dilemu posle igranja rukom Odegarda

Sudije Premijer lige su katastrofa, Liverpul oštećen u derbiju! Čak je i Saliba priznao da nije sviran čist penal! (VIDEO)
Sporna situacija sa meča Liverpul - Arsenal - Copyright printscreen/twitter/Marlin

Fudbaleri Liverpula i Arsenala podelili su bodove (1:1) u derbiju 18. kola Premijer lige.

Videli smo fantastičan duel dve prvoplasirane ekipe, ali i još jednom dobili potvrdu da su sudije na Ostrvu izuzetno loše!

Iz Liverpula grme da su oštećeni, a s tim se slažu gotovo svi, osim navijača Arsenala, mada i među njima ima onih koji su priznali da je Odegard igrao rukom u svom kaznenom prostoru.

 

 

Nakon gledanja snimka vidi se da, ne samo da je igrao, nego je i tapnuo u stilu košarkaša, pa je još i primirio na travi, a sve je potvrdio i defanziivac Tobžija Vilijam Saliba. Na pitanje da li misli da je Odegard napravio penal, Saliba je odgovorio:

- Daaa, naravno. naravno da je to bio penal, ali ja nisan sudija!

 

 

Sve je ovo naravno uzalud za fudbalere Liverpula, bodovi im sigurno neće biti vraćeni, ali su bar svi dobili potvrdu da je suđenje u Premijer ligi predaleko od kvaliteta fudbala koji prikazuju igrači na terenu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike