Serhio Ramos baš ne voli Atletiko Madrid! Zbog ovog gesta bivšeg kapitena Reala gore društvene mreže! (VIDEO)

23.12.2023

21:30

0

Autor: A. Š.

Iskusni španski defanzivac nije propustio priliku da još jednom pokaže nepoštovanje prema najvećem rivalu

Serhio Ramos baš ne voli Atletiko Madrid! Zbog ovog gesta bivšeg kapitena Reala gore društvene mreže! (VIDEO)
Serhio Ramos izlazi na zagrevanje za meč sa Atletikom - Copyright Printscreen/Twitter

Nekadašnji španski reprezentativac Serhio Ramos, najblaže rečeno, ne voli madridski Atletiko. Donekle i razumljivo, s obzirom da je prekaljeni defanzivac bio dugogodišnji kapiten gradskog rivala „jorgandžija“ Reala.

Ipak, možda se moglo očekivati da će veteranska uloga i povratak u Sevilju donekle ublažiti animozitet koji Ramos ima prema Atletiku, ako ništa drugo, barem toliko da ga javno ne pokazuje.

Međutim, to se očigledno nije dogodilo… Sevilja je večeras gostovala na „Metropolitanu“, a iskusni štoper se već prilikom izlaska na zagrevanje potrudio da izazove buru na madridskom stadionu, ali i na društvenim mrežama, s obzirom da je njegovo gaženje preko grba Atletika, dok su svi njegovi saigrači odlučili da ga zaobiđu prilikom istrčavanja na teren, ekspresno postalo viralno…

Na kraju, Ramos nije imao razloga za slavlje, pošto je ekipa Dijega Simeonea slavila minimalnu pobedu, iako je poslednjih 20 i kusur minuta igrala sa igračem manje posle direktnog crvenog kartona koji je dobio Sojundžu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike