Ramos u dresu Sevilje, Saudijci ne mogu da veruju da ih je odbio! Kada vidite šta mu je Al Itihad ponudio biće vam jasno i zašto!

04.09.2023

18:15

0

Autor: A. Š.

Nekadašnji kapiten madridskog Reala i reprezentacije Španije odlučio se za povratak kući posle 18 godina

Ramos u dresu Sevilje, Saudijci ne mogu da veruju da ih je odbio! Kada vidite šta mu je Al Itihad ponudio biće vam jasno i zašto!
Serhio Ramos na putu za Sevilju - Copyright Profimedia

Da je ljubav slepa i da za nju ne postoje objašnjenja potvrdio je u nedelju Serhio Ramos. Iskusni španski defanzivac, posle rastanka sa PSŽ-om, celo leto je vagao ponude i kada se činilo da će se i on otisnuti put Saudijske Arabije, izabrao je Sevilju.

Nekadašnji kapiten madridskog Reala i reprezentacije Španije odlučio se za povratak kući posle 18 godina. Toliko je prošlo kada je, kao jedan od najtalentovanijih defanzivaca sveta, prešao u Real za 21 milion evra.

Gotovo iznenada je došla vest o povratku Ramosa na „Ramon Sančez Pizhuan“. Tim pre što je Al Itihad u nedelju ujutru čekao poziv jednog od najboljih španskih fudbalera u 21. veku kojim je trebalo da potvrdi svoj dolazak.

A „Marka“ piše da su Saudijci ostali u šoku kada su čuli da se Ramos opredelio za Sevilju. Ponajviše zbog toga što su prekaljenog defanzivca već videli u svom dresu, kao i zbog uslova koje su mu ponudili. A oni su, za igrača na samom kraju karijere, zaista impresivni.

Ugledni madridski list saznaje da je Ramosa u Džedi čekao dvogodišnji ugovor, vredan „čistih“ sedam miliona evra po sezoni, umesto kojih je nekadašnji španski reprezentativac odabrao opciju jednogodišnje saradnje sa klubom iz kojeg je krenuo u fudbalsku orbitu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike