Bahar speman za derbi: Poštuje večitog rivala, ali se dotakao i odlaska iz Zvezde ako izgubi!

19.12.2023

15:30

0

Trener Zvezde ističe da u ovakvim utakmica nema favorita, ali da će sve da uradi da njegova ekipa slavi u najvažnijem meču u sezoni

Bahar speman za derbi: Poštuje večitog rivala, ali se dotakao i odlaska iz Zvezde ako izgubi!
Copyright FK Crvena zvezda

Ostalo je još nešto više od 24 sata do početka 171. večitog derbija, a posle trenera Partizana Igora Duljaja, medijima se obratio i Barak Bahar, strateg Crene zvezde.

Izraelski stručnjak ističe da nema favorita u ovakvim mečevima, napominjući da poštuje Partizan.

- Mislim da na derbiju nema favorita, da poštujemo protivnika, koji je bio na čelu tabele do prošle nedelje, dobili su 12 utakmica u nizu. Moramo da budemo skromni i da nastavimo sa dobrom formom, klub nije dobio protiv Partizana u gostima sedam godina, moramo to da pokažemo na terenu - istakao je Bahar.

Trener Zvezde je otklrio da je studiozno prostudirao večitog rivala, i poziva na oprez.

- Jesam gledao snimke. Pobedili su tri meča u nizu, bili su prvi. Posle toga su pali, to je normalno. Derbi je specifičan. Znam da je Zvezda bila bolja u poslednjih šest godina, moramo da budemo smireni, da ne smatramo sebe da smo bolji i da se pripremamo kao za svaki drugi meč.

On je svestan da je ova utakmica svima izuzetno bitna, ali se dotakao i Endiajea.

- Znate koliko je ova utakmica važna za klub, igrače, navijače, ne treba mi ništa od drugih ljudi. Videćemo za Endiajea, odlučićemo ko će igrati, on trenira dobro, igra dobro, timski je igrač, mnogo volim njegov stav.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike