Priželjkuje gol Partizanu! Zvezdin "Bekam" blista posle het-trika Spartaku!

16.12.2023

19:04

0

Autor: D. N.

Crveno-beli su u Subotici slavili sa 4:1

Priželjkuje gol Partizanu! Zvezdin "Bekam" blista posle het-trika Spartaku!
Copyright FK Crvena zvezda

Najzaslužniji za pobedu Crvene zvezde nad Spartakom bio je Jovan Mijatović. Mladi napadač je dao čak tri gola od četiri koliko je postigla ekipa Baraka Bahara. Izraelac je posle meča hvalio Mijatovića, koji je nedugo zatim dao izjavu za klupski sajt.

- Bila je izuzetno teška utakmica, jer je Spartak zaista čvrsta ekipa u sredini, a po bokovima su izuzetno brzi. Uspeli smo ipak da nametnemo naš stil igre, i da vrlo strpljivo dolazimo do golova. Mislim da nam je ovo jedna od najboljih utakmica ove sezone i presrećan sam što je ovaj susret uvod u 171. večiti derbi.

Što se tiče het-trika, posvećujem ga zvezdašima. Hvala im što su i danas u velikom broju došli u Suboticu i podržali nas. Zvezdino sam dete, i sve ovo emotivno doživljavam - rekao je Mijatović koji jedva čeka koji će se na stadionu Partizana odigrati u sredu.

- Želimo da na pravi način završimo prvi deo sezone i da odemo na pauzu kao jesenji šampioni. Drago mi je što sam u golgeterskom raspoloženju, i naravno da bih voleo da pogodim u derbiju. No, najvažnije je da ostvarimo dobar rezultat - zaključio je Mijatović čiji je nadimak Bekam.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike