Baš lep gest: Pirlo pobedu Sampdorije posvetio Mihi!

17.12.2023

09:05

0

Trener Đenovljana setio se svog prijatelja i legendarnog fudbalera

Baš lep gest: Pirlo pobedu Sampdorije posvetio Mihi!
Andrea Pirlo, banka Intesa 0206 2022 foto Katarina Mihajlovic (28) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Sinišu Mihajlović ne može niko da zaboravi, a to je potvrdio i trener Sampdorije Andrea Pirlo koji je posvetio pobedu Đenovljana protiv Ređine sa 2:1 u Seriji B, upravo legenadarnom fudbaleru.

- Igrali smo za Sinišu Mihajlovića, bio je primer za sve, kako na terenu tako i van njega: s ovom pobedom, sećamo ga se s velikim zadovoljstvom. Usput, gol je postigao Kasami, koji je slične građe kao on i levonog je. Navijači su uvek uz nas, bili su i danas. Sada imamo još dve utakmice koje treba dobro odraditi pre pauze. Trebalo bi da nam daju podstrek da krenemo s velikom energijom u 2024. godinu - poručio je Pirlo.

Trener Sampdorije osvrnuo se i na važan trijumf Sampdorije, napominjući da je najvažnije da su nastavili u dobrom ritmu. 

- To je bila važna pobeda, ostvarena na teškom terenu. Nastavili smo sa uspešnim igrama. Dobro smo pristupili utakmici i dobro upravljali situacijama, osim poslednjih minuta, zadovoljni smo. Očekivali smo gol od De Luke i konačno je danas stigao: oslobodio se tereta, sada će imati mnogo više da pruži - zaključio je Pirlo.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike