Borjana kritikuju u Slovačkoj, a mediji otkrivaju šta je njegova želja za leto!

15.12.2023

16:50

0

Autor: D. P.

Bivši asovi nisu štedeli reprezentativca Kanade

Borjana kritikuju u Slovačkoj, a mediji otkrivaju šta je njegova želja za leto!
Copyright Profimedia

Zvezdin golman na pozajmici u Slovanu iz Bratislave Milan Borjan, sinoć je kumovao porazu svoje ekipe od ljubljanske Olimpije zbog crvenog kartona dobijenog u 54. minutu.

Reprezentativac Kanade zakasnio je sa intervencijom, pa je pokosio napadača slovenačke ekipe da bi sprečio čist pogodak.

Njegov potez komentarisali su bivši slovački reprezentativci i nisu pronalazili lepe reči za takav stil branjenja, iako se u medijima naglašava da je Borjan dosta puta tokom ove sezone spasavao čudima mrežu najpoplarnijeg kluba u zemlji.

- Borjan apsolutno nije izabrao dobro rešenje. To je jedna od njegovih slabosti. Ponekad nepotrebno ulazi u situacije u kojima ne mora da bude. U takvoj situaciji mora da razmišlja i o tome da Slovan čeka još utakmica - rekao je komentator RTVS i bivši igrač i pomoćni trener Slovana Marijan Zeman.

- Borjan je danas naneo štetu ekipi. Ne znam što se tamo pojavio, ali tamo nije imao posla. Apsolutno fatalna greška. Kada golmani pokušaju da urade nešto dodatno, ponekad to može imati negativan uticaj na ostatak meča - dodao je stručnjak RTVS Peter Duriš.

Trener Vladimir Vajs takođe nije bio srećan zbog postupka svog golmana:

- Džabe je otišao tamo. Zaspali smo već sa prvim golom. Čavrić se glupo otkrio, Paušek je dozvolio da bude blokiran i ceo prostor se otvorio. Ali ne krivim igrače. Milan može da pogreši, može i Čavro. Do sada su uradili dobar posao.

Mediji konstatuju da je Borjan na pozajmici do kraja tekuće sezone i da Slovan nema opciju da ga otkupi, dok je iskusni golman već izrazio interesovanje za povratak u Crvenu zvezdu, gde ima važeći ugovor do leta 2026. godine.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike