Sve je gotovo: Poznato gde Osimen nastavlja karijeru!

14.12.2023

14:32

0

Nigerijski napadač otklonio svaku dilemu vezanu za njegov budući klub

Sve je gotovo: Poznato gde Osimen nastavlja karijeru!
Viktor Osimen - Copyright Tanjug/AP/Alfredo Falcone/LaPresse via AP

Saga oko Viktora Osimena je završena. Iako, se spekulisalo da bi nigerijski napadač već na zimu mogao da napusti Napoli i ode u neki od velikih evropskih klubova on se odlučio da ostane u klubu sa juga Italije.

Ugovor je potpisan do 2026. godine, ali postoji klauzula u kojoj robusni napadač već sledeće godine u slučaju da dobije primamljivu ponudu može da napusti klub, ali pod uslovom da sve strane budu zadovoljne.

Za sada nisu poznati finansijski detalji novog ugovora, izvori iz Italije ističu da će biti jedan od najplaćenijih igrača u istoriji Napolija.

Podsetimo, Osimen je u prethodnom periodu imao dosta problema sa klubom sa juga Italije, čak je došao u sukom sa čelnim ljudima Napolija, on se ipak odlučio da produži saradnju sa sadašnjom ekipom.

Nigerijski fudbaler čak je na zvaničnom nalogu Napolitanaca ismejavan posle jednog promašenog penala, došao u sukob sa navijačima, ali očigledno da su nesuglasice izglađene.

Osimen je bio jedan od najtraženijih igrača u prethodnom periodu, za njega su bili zainteresovani Čelsi, Arsenal, ali i klubovi iz Saudijske Arabije, ali on se odlučio da ostane u klubu podno Vezuva.

Svako ko bude želeo usluge ovog napadača moraće sada da izdvoji mnogo više novca nego što je bio slučaj do sada. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike