Zvezda se oglasila na dan meča! Šalteri rade do početka, šal je obavezan!

13.12.2023

10:22

0

Autor: A. S.

Iz kluba su imali još jedno obaveštenje za navijače

Zvezda se oglasila na dan meča! Šalteri rade do početka, šal je obavezan!
Navijači Zvezde - Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona dočekuju aktelnog šampiona, ekipu Mančester sitija. Ono što je već poznato, crveno-beli su završili učešće u Evropi za ovu godinu, ali će na svom stadionu pokušati da izbore rezultat koji će obradovati navijače.

Duel je na programu od 18.45, a na dan utakmice, oglasili su se i iz kluba.

- U skladu sa prethodnim oglašavanjem FK Crvena zvezda obaveštava sve navijače da će blagajne na stadionu “Rajko Mitić” raditi i na dan utakmice protiv Mančester Sitija, te da svi zainteresovani mogu obezbediti ulaznice do početka duela (18:45), ali i onlajn putem - naveli su crveno-beli, pa dodali:

- Šalteri Marakane će raditi od 10 sati pa do početka odigravanja susreta između crveno-belih i nebesko plavih iz Mančestera. U prodaji su dostupne karte za severnu i južnu tribinu, a cena je 3500 dinara, dok samo do ulaznica za jug možete stići i ONLAJN.

 
Podsećamo sve zvezdaše da je šal obavezan na meču naših prvotimaca protiv Mančester Sitija u okviru šestog kola grupne faze Lige šampiona, kako bi kroz još jednu fantastičnu sliku Marakane predstavili naš klub Evropi u najlepšem svetlu
- navodi se u kratkom saopštenju kluba.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike