Murinjo pokazao zašto je Poseban! Preko skupljača lopti poslao savet golmanu, pa pored novinara prošao bez reči! (VIDEO)

11.12.2023

14:15

0

Autor: A. S.

I ovog puta nije bilo žalbe na račun sudija

Murinjo pokazao zašto je Poseban! Preko skupljača lopti poslao savet golmanu, pa pored novinara prošao bez reči! (VIDEO)
Žoze Murinjo - Copyright Tanjug/AP Photo/Shuji Kajiyama

Žoze Murinjo osim što je veliki stručnjak da napravi šampionsku ekipu, svojim potezima pored terena, stvorio je ugled koji je na ceni širom fudbalskog sveta.

Sinoć je na Olimpiku Roma remizirala sa Fiorentinom, 1:1, a Murinjo je imao mnogo razloga da bude nezadovoljan. Meč su završili sa dva igrača manje, zbog crvenih kartona Nikole Zalevskog i Romelua Lukakua, a Portugalac je potom iznenadio prisutne.

Ovog puta, kao ranijih sezona, nije želeo da proziva sudiju, već je pored novinara prošao bez reči.

Kako to nije praksa u Seriji A, iz kluba su naveli da taj potez nije odbijanje medija, ali se dalje nisu oglašavali. Inače, Portugalac je zbog ranijih komentara sudija i suđenja, imao sastanke sa italijanskim tužiocem za kazne.

Međutim, Murinjo ne bi bio Murinjo, kad ovaj susret ne bi obeležio na svoj način, pa je tako u finišu meča, na jednom papiriću nacrtao akciju i dao je skupljaču lopti da preda golmanu, Ruiju Patrisiju.

 

 

Očigledno su instrukcije bile od značaja i velike pomoći, jer je Roma uspela da izdrži deset minuta sa dva igrača manje i osvoji bod vredan četvrtog mesta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike