Zvezda časti dok juri svetski rekord! Pored nagradne igre, deca besplatno ulaze na stadion

08.12.2023

20:49

0

Autor: P.K.

Nema sumnje da će "Rajko Mitić" biti još puniji

Zvezda časti dok juri svetski rekord! Pored nagradne igre, deca besplatno ulaze na stadion
Navijači Crvene zvezde, arhiva - Copyright MN Press

Crvena zvezda protiv Mladosti juri ne samo novu pobedu u Superligi, već i svetski rekord po broju uzastopnih prvenstvenih utakmica bez poraza na domaćem terenu.

Oglasili su se navijači i tako pridružili pozivima kluba, koji je organizovao i nagradnu igru, da dođe što veći broj ljudi, a sada je usledila i nova inicijativa Zvezde: besplatan ulaz za decu do 14 godina!

- FK Crvena zvezda ima veliko zadovoljstvo da i predstojećeg vikenda otvori kapije na istočnoj strani Marakane za najmlađe navijače starosti do 14 godina, koji će ponovo potpuno besplatno moći da uživaju u bravurama naših prvotimaca na superligaškom meču protiv Mladosti iz Lučana - objavio je šampion Srbije.

Potom se nastavlja:

- Zvezda igra totalno drugačije od drugih, pa je tako iza nas ubedljiv trijumf od 5:0 na stadionu "Rajko Mitić" protiv niškog Radničkog samo uvertira za pobede i odličnu igru do kraja polusezone. Kao što je to bio slučaj na svim ligaškim utakmicama ove jesene i u vikendu pred nama mališani će biti u prilici da uživaju u potezima Kataija, Lučića, Krasoa, Bukarija i družine. Svi ulazi na istočnoj strani najvećeg srpskog fudbalskog objekta biće širom otvoreni za dečake i devojčice starosti do 14 godina, a da bi mališani bili deo neponovljivog iskustva neophodno je da budu u pratnji jedne odrasle osobe koja poseduje kartu za meč između Crvene zvezde i Mladosti.

Mališani, vidimo se na Marakani!  – navodi se u saopštenju Zvezde.

Utakmica se igra u subotu od 16 sati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike