Gledaj Zvezdu protiv Mladosti i osvoji nov automobil! Svi na stadion, vredi okušati sreću!

08.12.2023

15:55

0

Autor: G. F.

Navijači treba da pronađu karticu/ključ na tribinama tokom utakmice, a onda i sakriveni auto

Gledaj Zvezdu protiv Mladosti i osvoji nov automobil! Svi na stadion, vredi okušati sreću!
Auto čeka dobitnika - Copyright crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu (16.00) dočekuju Mladost iz Lučana u 18. kolu Superlige. Očekuje se da tribine stadiona Rajko Mitić budu dobrano popunjene jer je veoma realno da crveno-beli postanu rekorderi baš u ovom meču.

A pored tih fudbalskih priča, za navijače Zvezde sigurno je dobar mamac i nagradna igra na stadionu. Subotnji duel je poslednja prilika za sve zvezdaše da učestvuju u do sada neviđenoj nagradnoj igri "Pronađi i odvezi", te osvoje automobil. Nema dileme, valja okušati sreću.

Cilj je pronaći karticu/ključ na tribinama Marakane tokom prvenstvene utakmice, a potom i automobil koji se nalazi na skrivenoj lokaciji u blizini stadiona Crvene zvezde. Najsnalažljiviji i najbrži učesnik u nagradnoj igri osvaja automobil.

 

 

Zvezdaši su kartice do sada prikupljali na mečevima protiv TSC-a (1. novembar) i Radnika (4. novembar), a isti zadatak očekuje navijače i na utakmici protiv lučanske Mladosti (9. decembra).  Broj kartica, samim tim i učesnika je na predostojećem duelu ograničen na 20.

Pravo na učešće u nagradnoj igri pronalazač kartice stiče samo ako se odmah nakon meča javi u Servis za članstvo, gde će na uvid dati kupljenu sezonsku ili dnevnu kartu, nagradnu karticu i važeći identifikacioni dokument (lična karta/pasoš).

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike