Ako Partizan ne uđe kako treba, može da dobije ne jedan, nego dva šamara! Duljaj maksimalno oprezan pred Grafičar

06.12.2023

15:04

0

Autor: D. N.

Crno-beli u osmini finala Kupa Srbije čekaju filijalu najvećeg rivala, Crvene zvezde

Ako Partizan ne uđe kako treba, može da dobije ne jedan, nego dva šamara! Duljaj maksimalno oprezan pred Grafičar
Copyright Printscreen/YouTube/TV Partizan

Fudbaleri Partizana dočekaće sutra ekipu Grafičara u utakmici osmine finala Kupa Srbije, a duel u Humskoj (16.00, Premium 1 TV Arena sport) najavio je šef struke crno-belih Igor Duljaj.

Na početku konferencije detaljno je analizirao protivnika.

- Svaka utakmica je važna, pa i ova sutrašnja. Bez obzira što je to tim iz Prve lige Srbije, ali ako ne shvatimo ozbiljno, onda nemamo šta da tražimo. Mlada su ekipa, dosta agresivna i imaju veliki motiv da igraju protiv Partizana. Ako ne budemo ozbiljni, imaćemo problema. Izbacili su već Spartak i imaju tri pobede u poslednjih mesec dana. Mada su imali i oscilacije, ali to je normalno za mladu ekipu. Izgubili su u poslednjem minutu od Dubočice.

Ali se više koncentrišem na našu ekipu. Biće promena, ali moram da sačekam, a vidite i kakvo je vreme (u tim trenucima počeo sneg u Beogradu). Da vidim da se trening završi i da li će svi da budu zdravi - kazao je Duljaj u uvodnom obraćanju, a onda dobio i pitanje o kolegi, Marku Neđiću koji je radio u Omladinskoj školi Crvene zvezde čija je Grafičar i filijala.

Isto tako, nekoliko igrača je prošlo Zvezdinu školu, pa to može da bude obostrani motiv.

- Imamo motiv i mi i oni. Posebno njihovi igrači koji su mladi i žele da se dokažu protiv Partizana. To je legitimno i raduje me. Zbog toga ću od mojih igrača tražiti maksimalnu koncentraciju. Igrao sam i ja kup utakmice i ispadao od timova koji su slabiji od Partizana. Tako da ima mnogo primera, ako ne uđete kako treba dobićete dva šamara. Ne jedan nego dva...

Maksimalno moramo da uđemo u utakmicu i to ću tražiti od svakog igrača - kazao je između ostalog Duljaj.

Printscreen/YouTube/TV Partizan
 

Fudbalere Partizana već u ponedeljak očekuje nastavak Superlige, odnosno gostovanje Radničkom u Nišu. Tako da su izvesne i rotacije...

- Biće nekoliko izmena. Nikolić se vratio treninzima, pošto je imao blagu upalu pluća, ali nije bila naivna. U takvom stanju je i igrao utakmicu protiv TSC-a. Severina je počeo da trenira i shodno tome napraviću i neke izmene. Videćemo, jer čekam i da se završi današnji trening.

Kao što ste videli, sneg je počeo, teren nije onakav kako treba da bude, znam da se u prošlosti neko povredi na treningu. Da završimo trening, pa da maksimalno izađemo na utakmicu. Naš teren, odličan teren, ne verujem da će biti publike jer ljudi rade, ali ko bude došao, on je dobrodošao - dodao je strateg Partizana i otkrio da će šansu da dobiju i mlađi igrači.

- Mogu da kažem da će sutra igrati Trifunović, Jovanović je tu iz omladinaca i biće u protokolu, u zavisnosti od rezultata videćemo da li će imati priliku da se pokaže u prvom timu.

Bilo je još reči o Grafičaru, pa je Duljaj izdvojio nekoliko igrača.

- Tu su Ćurčić, Ajdar, Maksimović, to je ekipa koja kad ste mladi, onda imate energije, možete mnogo toga pokazati, oni su kao ekipa agresivni i ono što je kod njih najveći motiv jeste to što igraju protiv Partizana i žele da se pokažu u najboljem svetlu.

I kada se meč Kupa završi, sledi i duel na "Čairu". 

- Da ne preskačemo Grafičar, najvažniji je Grafičar, ali malo u podsvesti je ono što me brine, jesu uslovi za igru, ništa više neću reći. Prvo Grafičar, pa ćemo pričati o Radničkom iz Niša - zaključio je šef struke Partizana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike