Čudne se stvari dešavaju u Torinu! Hrvat imao samo jednu reč da kaže o Srbinu!

11.03.2023

19:28

0

Autor: 24sedam

Nejasno je šta se dešava u odnosu Jurića i Radonjića

Čudne se stvari dešavaju u Torinu! Hrvat imao samo jednu reč da kaže o Srbinu!
Nemanja Radonjić i Ivan Jurić - Copyright Printscreen/Arena sport

Jedva da je prošlo 10 dana otkako je trener Torina Ivan Jurić napravio potez o kom je pričao fudbalski svet, a pored hrvatskog stručnjaka u glavnoj ulozi je bio sprski internacionalaca Nemanja Radonjić.

Uveo je tada Hrvat Srbina u igru tokom duela sa Juventusom (4:2 za Staru damu). Igrao se 60. minut, a samo 15 minuta kasnije odlučio je da ga izvede iz igre!

- Za šest meseci nisam uspeo da od njega napravim fudbalera, nedostaje mu poštovanja prema ovom sportu - rekao je tada Jurić o Radonjiću.

Torino će u nedelju (12.30) gostovati Lećeu u 26. kolu Serije A, a Jurić je u najavi utakmice pričao o stanju u ekipi.

- Karamohu je nastradao list i neće biti u timu, uopšte nije trenirao. Vlašić trenira sa strane i nadamo se da će se vratiti sledeće nedelje. Pelegri se vratio, ali nije u dobroj formi, za Lazara ćemo videti, pred Zimom je dug put, a Viera je i dalje van ekipe i nadamo se da će se vratiti posle pauze - naširoko je i pojedinačno pričao Jurić o igračima, a kada su ga pitali da li je vreme da Radonjić zaigra, rekao je samo jednu reč:

- Da!

Srpskog internacionalca, dakle, treba očekivati na terenu u nedelju, ali je i dalje velika nepoznanica šta se dešava na relaciji trener-igrač.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike