Zvezda ima mnogo kadrovskih problema, Bahar će morati da rotira, ali traži potpuni fokus

05.12.2023

17:15

0

Autor: P.K.

"U Kupu nema popravnog, nema prava na grešku"

Zvezda ima mnogo kadrovskih problema, Bahar će morati da rotira, ali traži potpuni fokus
Barak Bahar - Copyright MN Press

Crvena zvezda dočekuje niški Radnički u osmini finala Kupa Srbije. Trenutak za šestostrukog uzastopnog prvaka Srbije nije dobar – ništa od proleća u Evropi, već dva poraza i remi u prvenstvu i zaostatak za Partizanom…

Navijačima posebno smeta kako tim izgleda u Superligi, gde stvarno ne liči na sebe. Nije ni protiv Napretka u nedelju delovao ubedljivo, ali je odneo minimalnu pobedu. Trener Barak Bahar ipak pronalazi dobre stvari u tom meču.

- Znali smo da će utakmica protiv Napretka biti teška, pre svega zbog vremenskih uslova i stanja terena, očekivali smo da nam neće biti ni malo lako. Ipak nismo rizikovali, posebno u odbrani. Morali smo da budemo fokusirani. Postigli smo gol, koji nam je na kraju doneo i vrlo važnu pobedu. Bilo je krajnje vreme da u ligi ne primimo gol, pa se nadam da će u narednom periodu biti isto tako.

Ni kadrovska situacija pred kup nije dobra…

- Neću imati sve igrače na raspolaganju. Neki su bolesni, a situacija se menja iz dana u dan. Na prethodnoj utakmici nismo imali na raspolaganju šest fudbalera, videćemo kakvo je stanje nakon treninga. Neki igrači su povređeni, dok ima i prehlađenih.

To sve, naravno, znači jednu stvar:

- Moraćemo da rotiramo, pošto nemamo na raspolaganju sve igrače. Nisu svi spremni, kao što sam napomenuo ima povređenih i bolesnih. Utvrdićemo nakon treninga ko je zdrav i ko može da igra. Rotacije će svakako biti neophodne.

Izraelac najavljuje da će tim izgledati drugačije večeras nego u prethodnim mečevima u domaćim takmičenjima.

- S obzirom da je utakmica sa Radničkim iz Niša meč osmine finala Kupa Srbije, sigurno da će biti drugačija za nas. Nemamo pravo na grešku, tako da ćemo u duel ući potpuno fokusirani. Daćemo sve od sebe da trijumfujemo. Utakmica neće biti ni malo laka, ali moramo da pružimo maksimum i pobedimo pred našim navijačima.

Odmah je nastavio:

- Za nas je svaka utakmica izuzetno bitna. Znamo da moramo da pobedimo, nadamo se da ćemo igrati dobro. Odavno nismo nastupali na našem stadionu i pred našim navijačima. Mnogo će nam značiti njihova podrška, želimo da ih obradujemo pobedom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike