Zlatanov naslednik u dresu Švedske izazvao "ludilo", svet ima novog Ibrahimovića! Mediji okupirali kamp, a Vinsent dobio zabranu!

05.12.2023

10:26

0

Autor: A. S.

Tek ima 15 godina, a već ga gledaju kao zvezdu

Zlatanov naslednik u dresu Švedske izazvao "ludilo", svet ima novog Ibrahimovića! Mediji okupirali kamp, a Vinsent dobio zabranu!
Vinsent Ibrahimović - Copyright Profimedia

Čuveni Zlatan Ibrahimović tek što se povukao iz sveta fudbala, a mlađi Ibrahimović polako otvara vrata velike scene.

Prezime koje mnogo znači u svetu omiljene sporedne stvari većine muškaraca, a i pojedinih žena, brzo se vraća tamo gde mu je i mesto, na svetsku pozirnicu. Ovog puta Ibrahimović će na leđima nositi 15-godišnji Vinsent.

Zlatanov stariji sin je dobio poziv da se priključi kampu reprezentacije Švedske na kome su igrači rođeni 2008, što je prihvatio, a reakcija javnosti i medija je, blago rečeno, pravo "ludilo",

Vinsent je u teoriji mogao da bira da li će igrati za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu, odakle njegov otac vuče poreklo, ili za Švedsku. Međutim, kako nije bilo dileme, objavljivanje da će se naći na kampu, privuklo je domaće medije, ali i brojne strane.

Ali, kako se podigla prašina zbog Vinsenta, tako su mediji ostali razočarani. Kako bi mladi fudbaler bio sačuvan raznih pritisaka javnosti, odlučeno je da ne razgovara sa medijima.

- Novinari ne smeju da razgovaraju sa njim - kazala je portparolka Fudbalskog saveza Švedske Petra Toren i poručila da su ostali igrači na raspolaganju:

- Kolektivna je ocena da on ne bi trebalo da bude dostupan medijima. Trebalo bi da ima što prirodniji ulazak u ovakvo okruženje.

Novinari su možda bili zaustavljeni, ali foto-reporteri nisu, pa su osvanule i prve fotografije fudbalera veznog reda na treningu u dresu Švedske.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike