Zlatan: Pitao sam ženu da se uda za mene, rekla je "NE"! To joj je bila poslednja šansa!

06.10.2023

12:21

0

Autor: D. P.

O vezi sa 11 godina starijom Šveđankom Helen Seger

Zlatan: Pitao sam ženu da se uda za mene, rekla je "NE"! To joj je bila poslednja šansa!
Copyright printscreen

 U intervjuu za "Piers Uncensored“ britanskog novinara Pirsa Morgana, Zlatan Ibrahimović je tokom 105 minuta razgovora najviše pričao o fudbalskim temama, ali je otkrio i zašto je do danas ostao neoženjen uprkos dve decenije dugoj vezi sa Šveđankom Helen Seger sa kojom ima dva sina.

U odgovoru na pitanje zašto je odlučio da prekine sa igranjem, popularni Šveđanin je rekao:

- Mogao sam da nastavim, ali tada bih patio. Nisam želeo da nastavim da igram fudbal i da to utiče na moj budući život. Kao otac, i dalje želim da radim neke stvari sa svoja dva sina. Zato sam prihvatio da je prekid karijere najbolje rešenje. Mada to nije bilo očigledno... Jer, iskreno, ako pogledate nivo sadašnjih napadača... Ja sam mnogo bolji od njih 95 odsto. Imena? Mogu ti dati mnoge primere. Jednostavno sam bolji, tu je tačka - rekao je Ibrahimović.

 

 

Do pre šest godina bio je jedan od 30 najbolje plaćenih svetskih sportista, a mogao je da uveća svoje bogatstvo da je prihvatio neku od ponuda iz Azije.

Kad će potrošiti novac iz Saudijske Arabije

- Logično je da želite da izvučete maksimum iz karijre. Vremenom to postaje izazov. Ali novac takođe stvara probleme. Stres, porodične svađe. Možete živeti dobar život i samo normalno zarađujući. I ja sam to iskusio, u prošlosti. Moj otac je zarađivao 1.000 funti mesečno. A ipak sam imao dobar život. Da, novac olakšava život. Ali to te ne čini srećnim. Fudbaleri koji sada idu u Saudijsku Arabiju po još više novca. Da li ih to zaista čini srećnijim? Umru pre nego što potroše sav taj novac. Da li sam dobio i ponudu iz Saudijske Arabije? Da. Baš kao i jednu iz Kine za 100 miliona. Ali imao sam druge ciljeve. Želeo sam da završim karijeru na najvećoj sceni.

Ipak, razume izbor Ronalda i Nejmara.

 

 

- Fudbal je fudbal, bilo u Evropi ili na Bliskom istoku. Na moralnom nivou, ne vidim problem. A ko smo mi da kritikujemo igrače koji razmišljaju o budućnosti svoje dece i unuka?

O teškom odnosu sa Pepom Gvardiolom Šveđanin kaže da je imao dve teške godine u Barseloni između 2009. i 2011. godine.

Pep je sjajan trener, ali kao osoba...

- Vidi. Pep je trener na sasvim drugom nivou. On je sjajan trener. Ali kao osoba... Hteo sam da rešim naše probleme, ali za to su potrebna dvojica. Tokom mog prvog razgovora sa Gvardiolom, rekao mi je da igrači u Barseloni ne stižu u klub sa Ferarijem. Zoveš me svaki dan da dođem u Barselonu, a onda mi to kažeš tokom našeg prvog sastanka? Zašto?

Ibrahimovićev uticaj na igru Barse nije bio takav kao u ostalim klubovima.

- Mesecima kasnije tražim prijateljski razgovor sa Pepom. I kažem da mi treba više prostora u našem načinu igre. Primetio sam da se oseća uvređeno. To je bilo u redu, on je trener i još odlučuje. Ali to me je još više zakucalo za klupu. Onda sam se napalio. Počeo sam da pravim buku. Od tada sam dolazio u klub sa svojim Ferari Encom. Parkirao sam ga ispred Pepove kancelarije. Ako hoćeš da se igraš vatrom, doneću ti vatru. I uništiću te potpuno.

Helen odbila bračnu ponudu

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @helenasegerfp

 

O svojoj partnerki Heleni Seger (53), Zlatan kaže.

- Jesmo li u braku? (smeh) Ne, jer ne želim da izgubim 50 odsto imovine. Zašto zaista nismo venčani? Zato što je rekla "ne". Pre nekoliko godina sam je zamolio da se uda za mene. Rekao sam joj "posle 20 godina, zaslužuješ da budeš udata za mene". Ali odbila je. Ona je veoma jaka žena. I mislim da je super što me je odbila. Tada ćeš dobiti još više poštovanja od mene. Iako je ovo bila njena jedina šansa.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike