Duljaj: Ja živim od danas do sutra! Moramo se odužiti navijačima za podršku protiv TSC!

01.12.2023

13:22

0

Autor: D. P.

Trener crno-belih pozvao pristalice da napune stadion kao Arenu

Duljaj: Ja živim od danas do sutra! Moramo se odužiti navijačima za podršku protiv TSC!
Copyright printscreen

Trener Partizana Igor Duljaj izjavio je pred sutrašnji derbi protiv Vojvodine na stadionu u Humskoj (15.30, Arena Sport TV Premium 1) da je pomoć navijača veoma važna ekipi i da to najbolje pokazuje atmosfera sa evroligaške utakmice u Areni kada su košarkaši crno-belih savladali Panatinaikos.

- Za nas je svaki meč derbi, pa i ovaj sa Vojvodinom. Biće izuzetno teško, oni suigrali takođe teško dve utakmice, protiv Zvezde i TSC. Tek sada dolazi do izražaja rad trenera Ranka Popovića, imaju dosta iskusnih fudbalera kao što su Vukanović, Malbašić, Zukić... Odlična ekipa, po tradiciji su nezgodni za nas, jer su u prošlosti mnogo puta znali da nam uzmu bodove, ali igramo na našem stadionu, pred našim navijačima, moramo se odužiti navijačima za podršku u prošlom meču i barem za mene to je najveći motiv - rekao je Duljaj i dodao:

- Verujem da je to motiv i za igrače da dođe osam ili deset hiljada duša, čistog srca da podrže svoj tim!

MN Press
Igor Duljaj

O protivniku sve najbolje:

- U odnosu na prošlu utakmicu očekujem otvoreno igru sa obe strane. To je tim koji voli da igra fudbal i trenera koji je radio dugi niz godina u inostranstvo. Mi se samo fokusiramo na sledeću utakmicu i ono što me raduje je povratak Saldanje. Nadam se povratku Stojkovića, Nikolić ima visoku temperaturu i, nažalost, Severina se još nije oporavio.

Derbi protiv Novosađana dolazi posle katastrofe doživljene protiv TSC:

- Kada se dobije utakmica pričamo samo o lošim stvarima. Ovaj meč je zaboravljen. Ono što je važno da se pošteno borimo, damo svoj maksimum i da kad se pogledamo u ogledalo znamo da smo dali sve od sebe. Nikakve priče o tituli sad nisu potrebne. Ono protiv TSC je bio šamar za nas i zato želim da se revanširamo navijačima, jer i pored poraza nijedan igrač nije dobio zvižduk ili uvredu sa tribina.

- Protivnički tim ima plan kao i mi, a onda meč počne i u drugom minutu iz kornera dobijete gol. Sve pada u vodu. Zato je važan samo fokus! Niko nije odgovoran, samo moja! Prekide možete da radite danima, ali onda malo i vetar odradi svoj deo posla. Međutim, radimo i radićemo na prekidima, kako ofanzivnim, tako i defanzivnim.

MN Press
Igor Duljaj mora bez Nikolića

Duljaj nije zainteresovan za razgovor o pripremama i tome ko bi od omladinaca mogao da dobije šansu da trenira sa prvim timom:

- Do priprema, ko živ, ko mrtav! Ja živim od danas do sutra, do sledeće utakmice. Ko zna šta će biti! U ovom trenutku razmišljamo o Vojvodini, a posle toga ko zna šta će biti.

Duljaj je za kraj pozvao navijače da dođu sutra u Humsku:

- Pozvao bih navijače da dođu i pomognu nam. Neko će reći da se dodvoravam, ali to je vaš i naš Partizan, dođite u što većem broju! Presrećan sam onim što se odigralo u Areni, videti Željka Obradovića, igrače i da niko ne deli igrače na "naše" i "njihove". Svi smo mi Partizan i tako treba da ostane!  

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike