Partizanovi omladinci izbombardovali mrežu Moldavaca, pa drhtali do kraja meča!

28.11.2023

20:30

0

Autor: D. P.

Crno-beli su bili bolji tim u 180 minuta duela sa Šerifom

Partizanovi omladinci izbombardovali mrežu Moldavaca, pa drhtali do kraja meča!
Copyright FK Partizan

Fudbaleri Partizana pobedom rezultatom 5:2 (3:0) na stadionu u Humskoj protiv moldavskog Šerifa izborili su plasman u šesnaestinu finala Omladinske Lige šampiona.

Crno-beli su prvi meč u Tiraspolju izgubili sa 2:0, iako su prema izveštajima bili bolji tim i više prilika su stvorili.

Revanš se odigrao na isti način kao i prvi duel, samo što su strelci Partizana od starta pokazali smirenost u završnici svojih akcija pred golom Moldavaca, pa su već na poluvremenu imali u rukama 3:0 zahvaljujući pogocima Dušana Jovanovića u 24, 34. i Nemanje Trifunovića u 25. minutu.

U nastavku utakmice protivnik je bio angažovaniji, ali je golman Vanja Radulaški uspeo da zaustavi dva napada i da zadrži dobru atmosferu na terenu za završnicu meča. Bogdan Mirčetić u 66. i drugim golom Trifunovića u 73. minutu nagovestili su konačan trijumf crno-belih, ali onda su pokazane slabosti koje su u genetskom kodu svake Partizanove selekcije.

Za deset minuta primljena su dva gola, pa su Moldavci imali par minuta da dođu do produžetka.

Potencijalni protivnici u narednoj rundi su Kopenhagen, Atletiko Madrid, Fejenord, Red Bul Lajpcig, Porto i Barselona koji su zauzeli druge pozicije u svojim grupama.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike