Vlahoviću dojadile priče o odlasku! Vidim sebe u Juventusu!

01.12.2023

10:25

0

Autor: A. S.

Srpski napadač stavio tačku na priče Italijana

Vlahoviću dojadile priče o odlasku! Vidim sebe u Juventusu!
Dušan Vlahović - Copyright Tanjug/Marco Alpozzi/LaPresse via AP

Šta će biti sa karijerom Dušana Vlahovića jedno je od češćih pitanja koje se provlači kroz italijansku štampu, samim tim i kroz ostale medije koji prate fudbal.

Došao je kao veliko pojačanje u Torino, ali još uvek nije pokazao svoj raskošni talenat. Tek s vremena na vreme, Vlahović podseti zašto su se velikani iz Liga petice otimali za njegov ugovo, ali su povrede dosta uticale na njegov razvoj, kao i samo stanje u kome se Juventus nalazi.

Ipak, mladi srpski napadč ne odustaje. Ostaje u Torinu kad je najteže i bori se za dres Stare dame i poverenje trenera Maksa Alegri. U proteklom kolu Serije A, u derbiju sa Interom, postigao je važan pogodak, Alegri je sutradan pričao o Duciju u superlativu, za mladog i talentovanog igrača, sigurno dovoljno da u nastavku bude još motivisaniji.

Ali, mediji ne odustaju, pa je tako Gazeta bila inspirisana da upita Vlahovića da li razmišlja o odlasku.

- Osećam se kao kod kuće u Juventusu i nikada nisam razmišljao o odlasku - kratko im je odgovorio Dušan, ali su bili uporni, pa su se dotakli i transfera u Saudijsku Arabiju:

 

 

- Igram za jedan od najvažnijih timova na svetu, ponosan sam i za sada vidim sebe ovde - rekao je Vlahović novinarima Gazete i tako stavio tačku na spekulacije o odlasku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike