Vlahoviću mora da bude drago kada ga brani ovaj velikan!

27.11.2023

11:58

0

Autor: D. N.

Srbin je posle duže pauze dao gol za Juve i to u Derbiju Italije

Vlahoviću mora da bude drago kada ga brani ovaj velikan!
Copyright Tanjug/Marco Alpozzi/LaPresse via AP

 Derbi Italije završen je bez pobednika, a strelac jedinog gola za Juventus protiv Intera bio je Dušan Vlahović. O reprezentativcu Srbije pričao je i legendarni fudbaler Alesandro del Pjero.

Tačnije, branio ga je pošto je Vlahović posle gola gestikulacijom "ućutkivao" kritičare.

- Razliku je napravila lopta, koju je Vlahović poslao Kijezi. Tako je počeo kontranapad Juventusa. Koliko napadača je sposobno da tako nešto uradi? Moram da naglasim da uvek postoji velika tenzija kada igrate za klub kakav je Juventus. Nije dao gol već neko vreme, pa moramo i to da uzmemo u obzir - kazao je popularni Pinturikio koji je ostavio dubok trag u torinskom velikanu.

Takođe je pričao i o samom meču posle kojeg je razlika na vrhu tabele ista. Inter ima 32, a najbliži pratilac, Juve dva manje.

- Mislim da nismo mogli da očekujemo više. Prvo poluvreme bilo je intenzivnije u fizičkom smislu, a na kraju je Inter bio zadovoljniji remijem. Ali nijedan tim nije imao želju da pruži nešto više. Ali su i dokazali da su dobri timovi i konkurenti za titulu - dodao je Del Pjero.

- Juventus i Inter su najkonstantniji timovi do sada i odaju utisak da mogu da idu do kraja. Napoli i Milan su imali neke probleme, ali mogu da se vrate u trku za titulu. Inter je svestan da je veliki tim, i kada hoće igraju dobro - zaključio je legendarni Italijan.

U sledećem kolu Juventus će gostovati Monci, a Inter Napoliju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike