Srpske komšije spremaju fudbalsku bombu! Legendarni napadač Milana seda na klupu BiH?

09.07.2023

20:01

0

Autor: A. Š.

Italijanski novinari spekulišu da je Andrej Ševčenko jedan od kandidata da nasledi Faruka Hadžibegića

Srpske komšije spremaju fudbalsku bombu! Legendarni napadač Milana seda na klupu BiH?
Andrej Ševčenko - Copyright Profimedia

Dok se čekaju prve velike igračke transfer bombe na evropskom fudbalskom tržištu, jedna bi, potpuno neočekivano, mogla da odjekne u srpskom komšiluku i to na trenerskoj klupi.

Pošto su čelnici FS Bugarske spustili rampu na prelazak Mladena Krstajića na klupu nacionalne selekcije, naslednik Faruka Hadžibegića mogao bi da bude ni, ni manje ni više, nego Andrej Ševčenko!

Posle šokantnog poraza u Zenici od Luksemburga u kvalifikacijama za EURO, nekadašnji reprezentativac SFRJ je dobio ekspresnu zahvalnicu od „zmajeva“, koje bi u narednom periodu mogao da preuzme legendarni napadač Milana i ukrajinske reprezentacije.

Tako barem tvrdi italijanski novinar Lorenco Lepre, koji je u prilično senzacionalnoj vesti objavio kako je Ševčenko jedan od kandidata za klupu nacionalnog tima BiH.

Podsetimo, posle Krstajića, u vezu sa bosanskohercegovačkom reprezentacijom dovodio se i Slaven Bilić, ali nema nikakve dileme da bi dolazak imena kao što je Andrej Ševčenko zapalio iskru optimizma u BiH.

Osvajač Zlatne lopte poslednji angažman imao je u Đenovi, a veliko selektorsko iskustvo nosi iz rada u reprezentaciji Ukrajine koju je predvodio od 2016. do 2021. godine.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike