Bahara upitali da li ostaje u Zvezdi! Ovo je odgovor Izraelca!

28.11.2023

23:28

0

Autor: D. N.

Crveno-beli poraženi i eliminisani iz UEFA takmičenja

Bahara upitali da li ostaje u Zvezdi! Ovo je odgovor Izraelca!
Copyright FK Crvena zvezda

Posle poraza od Jang bojsa i eliminacije iz UEFA takmičenja, šef stručnog štaba Crvene zvezde Barak Bahar je dao izjavu za TV Arena sport, a onda je održao i konferenciju za novinare.

- Počeli smo utakmicu veoma dobro, igrali smo presing kako smo želeli. Za šest minuta smo mogli da postignemo tri gola i onda smo primili gol. I nakon dva gola smo napadali, stvarali šanse... - kazao je Bahar čiji je tim takmičenje završio na poslednjem mestu u grupi iza Mančester sitija, Lajpciga i Jang bojsa.

- Podbacili smo, naravno, kao poslednji u grupi. Krivica je na svima. Moramo da podignemo glavu, gledamo dobre stvari i da budemo ponosni, idemo dalje. Falilo nam je i sreće.

Zatim je i otkrio da li ostaje u klubu, pošto je dobio direktno pitanje da li razmišlja o ostavci.

- Krivica je na svima nama. Naravno da je neuspeh što smo završili poslednji u grupi, ali istakao bih dobre stvari sa ovog meča. Igrali smo meč do kraja, trebalo nam je i malo sreće. Ponosan sam na igrače što su dali sve od sebe. Moramo da podignemo glave i okrenemo se onome što nas čeka u budućnosti.

Nikada ne odustajem, ne predajem se. Verujem u tim, verujem u ekipu. Nisam taj koji može da izađe na teren i postigne gol. Imali smo šest ili sedam stopostotnih prilika, to je ostalo na igračima...

Za kraj je komentarisao i učinak u grupi.

- Ovo je drugačiji tim, drugačija je grupa, drugačiji timovi... Ne mogu da poredim to. Veoma smo razočarani što imamo samo jedan poen. Bilo je dobrih mečeva u ovoj grupi, protiv Lajpciga, čak i ovaj danas. Ali, to nije bilo dovoljno. Kada ne pobedite, to svakako nije dobro - zaključio je Bahar.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike