Zvezdin kapiten i klinac jednoglasni! Kaznili naše promašaje, okrećemo se Superligi!

28.11.2023

23:17

0

Autor: D. N.

Već u 29. minutu prvak Švajcarske rešio pitanje pobednika

Zvezdin kapiten i klinac jednoglasni! Kaznili naše promašaje, okrećemo se Superligi!
Copyright tanjug/Peter Schneider/Keystone via AP

Posle poraza od Jang bojsa, fudbaleri Crvene zvezde su se i definitivno oprostili i od teorijske šanse da se i naredne kalendarske godine takmiči u Evropi.

Nakon meča u Bernu, pred kamere TV Arene sport je stao i kapiten Aleksandar Dragović.

- Sad je gotovo. Imamo još jednu utakmicu, da probamo da pobedimo kod kuće za naše navijače. Šteta. Ne sećam se da smo ove sezone imali toliko šansi. Morali smo da ih koristimo. Sada se fokusiramo na našu ligu - kazao je Dragović.

Šta je moglo bolje?

- Generalno smo odigrali jako dobru utakmicu, oni su dva-tri puta šutnuli na gol, a dva gola smo primili iz prekida. Trebalo je da damo naše šanse. Tako je u fudbalu, kada ne daš golove, obično ih primiš - zaključio je iskusni defanzivac, a Vladimir Lučić je imao slično mišljenje.

- Imali smo dve-tri dobre šanse na početku, ali ih nismo realizovali. Oni su dobra ekipa i kaznila je naše promašaje. Ostaje žal što nismo pobedili, ali se okrećemo Superligi.

Sredinom decembra dolazi i Siti?

- Pripremaćemo se kao za svaku drugu utakmicu. Idemo na pobedu kao i do sad. Moramo da naučimo da igramo pod pritiskom i ne primamo golove iz prekida - rekao je Lučić koji je šansu dobio u drugom poluvremenu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike