Ovo niste očekivali od Ronalda! Portugalac je svojim potezom šokirao svet, mnogi mogu da se ugledaju na njega! (VIDEO)

28.11.2023

08:33

0

Autor: A. S.

Slavni fudbaler veliki i u momentima kada je najvažnije po njegovu ekipu

Ovo niste očekivali od Ronalda! Portugalac je svojim potezom šokirao svet, mnogi mogu da se ugledaju na njega! (VIDEO)
Ronaldo u centru dešavanja - Copyright printscreen/twitter/ZamuhAdan

Šta god da učini Kristijano Ronaldo, to je udarna vest u svetu sporta. Slavni Portugalac popunjava medijski prostor kako golovima i dešavanjima na terenu, tako i svojim potezima u privatnom životu. Gde god da se nalazi, javnost je željna informacija iz njegovog života, pa su tako istraživali i sitne detalje oko njegovog transfera u Saudijsku Arabiju i životu njegove porodice.

A on ne bi bio on, kad na svakom koraku, isto tako, ne bi delio zanimljivosti, pa je jedna od medijskih ličnosti koja sve više intrigira javnost zbog privatnih stvari, nego onoga što sada čini u dresu Al Nasra ili reprezentacije Portugalije.

Ipak, ništa se u njegovoj igri nije promenilo sa promenom kontinenta, i dalje igra na vrhunskom nivou, a još jednom je pokazao i fer-plej koji može biti pravi primer ostalim sportistima.

Naime, noćas je sa svojom ekipom igrao presudni meč u azijskoj Ligi šampiona za plasman u narednu rundu, a rival je bila ekipa Persepolisa iz Irana.

Al Nasru je bio dovoljan bod, a Persepolisu pobeda i sve je odlično krenulo po sastav iz Saudijske Arabije.

Igrao se tek drugi minut kada je sudija pokazao na belu tačku, a u glavnoj ulozi bio je Ronaldo. Arbitar je procenio da je prekršaj na Portugalcu bio za najstrožu kaznu, gosti su se pobunili, a onda i Ronaldo.

Slavni fudbaler je sudiji pokazao da to nije bio faul za penal, pa je arbitar promenio odluku.

 

 

Potez vredan aplauza, pažnje i pohvale. Još jednom je Portugalac pokazao da je veliki sportista i kada je teško i u bitnim trenucima.

Što se meča tiče, okončan je remijem, vez golova, pa je Al Nasr prošao u narednu fazu. Malo sportske sreće zaslužili su i zbog ovog poteza Ronalda.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike