Dok se piše o preljubi, porodica Mesi u Diznilendu: Da li je Leo čovek koji će prokockati jedinu ženu koja je celog života uz njega? (VIDEO)

25.11.2023

13:28

0

Autor: A. S.

Prvi skandal za 15 godina braka

Dok se piše o preljubi, porodica Mesi u Diznilendu: Da li je Leo čovek koji će prokockati jedinu ženu koja je celog života uz njega? (VIDEO)
Antonela Rokuco i Lionel Mesi - Copyright Profimedia

Vest o prevari Lionela Mesija i razvodu sa Antonelom Rokuco, koje su danas obišle društvene mreže i medije, šokirale su javnost.

Njihov brak, koji traje već 15 godina uvek je važio za skladan, bez senzacija i skandala, ali natpisi da je fudbaler prevario suprugu i to sa novinarkom, nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Navodno je Mesi prevario Antonelu sa Sofijom Martinez, novinarkom koja prati fudbalsku reprezentaciju Argentine, a dok ovi natpisi kruže mrežama, Leo je sa suprugom i decom u Brazilu, gde su posetili Diznilend.

Ako je suditi po fotografijama, sve je kao i do sada.

Takođe, u moru natpisa o prevari i iznošenju dokaza o preljubi, pa iskopanim snimcima na kojima su Leo i Sofija u prijatnom razgovoru, ima i jednog koji se izdvojio.

Naime, Antonela i Leo se poznaju celog života, i gotovo isto toliko su zajedno, da li u prijateljskom ili ljubavnom odnosu. U tom periodu, prošli su put od "klinačke" veze i podrške, dok je samo bio talenat, pa do prelaska u Barselonu i vrtoglave slave. U međuvremenu su se venčali i dobili trojicu sinova, a Antonela ga je pratila na putu do osvajanja osam Zlatnih lopti.

 

 

Da li je Leo čovek koji je sprema da sve to prokocka?

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike