Paparaci sinoć uhvatili Mesija na ulici! Otkriveno s kim je bio na večeri (VIDEO)

25.04.2023

10:10

0

Autor: D. P.

Mesi u svom gradu

Paparaci sinoć uhvatili Mesija na ulici! Otkriveno s kim je bio na večeri (VIDEO)
Copyright Printscreen/Twitter

Paparaci su uhvatili Lea Mesija na ulici u Barseloni, čime su se samo pojačale spekulacije o povratku najboljeg fudbalera sveta na Nou Kamp posle dve godine u Pari Sen Žermenu.

Mesi je sa suprugom Antonelom "zatečen" isped jednog restorana gde je imao zakazanu večeru sa dvojicom svojih bivših saigrača iz Barselone, Serhijom Busketsom i Đordijem Albom.

Mesi se od subote nalazi u Barseloni sa svojom porodicom, što i ne bi bilo toliko zanimljivo da mediji već danima ne potenciraju to kao dokaz za njegov povratak u slavni katalonski klub.

Inače, ovo nije prvi put da Argentinac provodi slobodne dane u Barseloni, budući da je tu stalno nastanjen i da će porodica nastaviti život na tom prostranom imanju u predgrađu Kastejfeldesa kada glava kuće završi igračku karijeru. 

Kraj još nije blizu, sudeći po izveštajima medija.

 

Verovatno se delić planova za budućnost sinoć otkrio za restoranskim stolom za kojim su sa suprugama sedeli Buskets, Alba i pomoćni trener Pepe Kosta.

Ranije se spekulisalo da će Buskets i Alba biti na spisku kao tehnološi višak kod Ćavija Ernandeza za sledeću sezonu, ali povratak Mesija sasvim izvesno promenio bi i njihove sudbine.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike