I skandal i senzacija! Mesi prevario Antonelu sa novinarkom koja prati Argentinu!? (VIDEO)

25.11.2023

12:48

0

Autor: A. S.

Javnost je šokirana

I skandal i senzacija! Mesi prevario Antonelu sa novinarkom koja prati Argentinu!? (VIDEO)
Antonela i Lionel - Copyright Profimedia

Mediji u Španiji danas su puni natpisa o Lionelu Mesiju i krahu njegovog braka! Zvuči kao dobra šala ili klasična senzacija, ali, napadač Argentine je navodno prevario prelepu Antonelu Rokuco i sada je u lošoj situaciji.

Takođe navodno, Mesi je nakon 15 godina braka suprugu i majku svoje dece, prevario sa novinarkom koja prati argentinsku reprezentaciju!

Naime, Leo i Antonela se nalaze pred razvodom, a kako piše "Directo do Miolo", ulogu u tome ima Sofija Martinez, novinarka koja se ne libi da na svojim društvenim mrežama objavi fotografije i video snimke sa Mesijem!

 

 

Inače, Leo i Antonela važe za jedan od skladnijih poznatih parova, u Argentini su važili za jedan od omiljenih, a nikada ih nisu pratili skandali i senzacionalni natpisi.

Ipak, glasine o krizi nedavno su se pojavile, a Španci su otišli toliko daleko da su čak pronašli snimak na kome Mesi razgovara sa Sofijom i menja izraz lica.

 

 

Takođe, primećeno je i da prilikom dodele Zlatne lopte 2023. godine u Parizu, Antonela nije izašla na scenu sa decom, kako bi proslavila novu nagradu svog supruga, što je dodatno izazvalo sumnju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike