Vlahović se vratio u Torino i dobio sjajne vesti! Juve spremio novi ugovor i to ne bilo kakav!

22.11.2023

17:59

0

Autor: A. Š.

Srpski napadač sa Orlovima izborio plasman na EURO, na koji bi narednog leta mogao da ode veoma rasterećeno što se tiče klupskih tema

Vlahović se vratio u Torino i dobio sjajne vesti! Juve spremio novi ugovor i to ne bilo kakav!
Dušan Vlahović - Copyright Profimedia

Lepi dani su pred Dušanom Vlahovićem… Tek što je sa Srbijom izborio plasman na EURO, koji se naredne godine igra u Nemačkoj, reprezentativac Orlova dobija sjajne vesti i na klupskom planu.

Iako dosad, prema mišljenju dela italijanske javnosti naklonjene Juventusu, nije u potpunosti opravdao očekivanja prilikom dolaska iz Fiorentine, mladi napadač ne bi trebalo previše da brine za status na „Alijanc stadionu“.

Iako su se prethodnih nedelja pojavljivale brojne oprečne informacije oko Vlahovićeve sudbine u Juventusu, deluje da ona nijednog trenutka nije bila stvarno upitna kod ljudi koji donose odluke u torinskom velikanu. Navodno, i njima su dojadile brojne spekulacije o Ducijevom odlasku, pa su rešili da im stanu na put na jedini način koji nedvosmisleno potvrđuje da mu maksimalno veruju – novim ugovorom.

Podsetimo, Vlahović ima ugovor sa Juventusom do 2026. godine. Ipak, bez obzira na prilično sigurnu distancu do njegovog isteka, čelnici „stare dame“ su nekadašnjem Partizanovom đaku spremili znatno poboljšane uslove saradnje koja bi trebalo da traje do 2028. godine.

U ovom trenutku deluje da ne postoje prepreke da dve strane ubrzo stisnu ruku u znak dogovora. Navodno, pregovori zastupnika su već u toku, a odgovorne na „Alijanc stadionu“ raduje to što je Vlahović pokazao interes da ostane.

Srpski napadač je još ranije izjavljivao da bi Juve napustio samo u slučaju ponude koja se ne odbija, a ona će mu, sva je prilika, stići iz kluba čiji dres već nosi i čije rukovodstvo želi da ga učini jednim od najplaćenijih fudbalera na „čizmi“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike