Piksi: Ove utakmice na psihološkom planu teške! Nije to lako izdržati, ali momci su pokazali mentalitet!

19.11.2023

17:25

0

Autor: D. P.

Selektor zahvalan igračima

Piksi: Ove utakmice na psihološkom planu teške! Nije to lako izdržati, ali momci su pokazali mentalitet!
Copyright MN Press

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je večeras u Leskovcu da su "orlovi" zasluženo izborili plasman na Evropsko prvenstvo, koje će biti održano u Nemačkoj.

Fudbalska reprezentacija Srbije plasirala se na EP, prvi put posle 2000. godine, pošto je danas u Leskovcu u poslednjem kolu grupe G kvalifikacija za kontinentalni šampionat odigrala nerešeno sa Bugarskom 2:2.

Srbija je takmičenje u Grupi G završila na drugom mestu sa 14 bodova, dok je Mađarska prva sa 18.

- Raduj se Srbijo. Ovo je veliki dan za srpski fudbal. Posle toliko godina ćemo imati svoju ekipu na EP. Čestitam momcima koji su trčali, borili se i nisu se predavali. I kada smo bili u rezultatskom manjku, verovali su da mogu do gola. Upozoravao sam da moramo biti jako oprezni - rekao je Stojković za RTS.

- Znate da su ove utakmice na psihološkom planu teške. Nije to lako izdržati, ali momci su pokazali mentalitet koji treba da krasi jednu ekipu. Zasluženo idemo u Nemačku. Važno je da smo ciklus završili na najbolji mogući način. Ovo je poklon naciji, našoj državi. Poklon svima koji su nas podržavali i verovali u nas. Ovo je veliki dan za srpski fudbal - dodao je selektor Srbije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike