Liverpulove zvezde sijale na južnoameričkom nebu: Nunjez sa Urugvajem utišao "Bombonjeru", Dijaz izbušio svog Alisona i Brazil!

17.11.2023

08:58

0

Autor: D. P.

Sjajni mečevi

Liverpulove zvezde sijale na južnoameričkom nebu: Nunjez sa Urugvajem utišao "Bombonjeru", Dijaz izbušio svog Alisona i Brazil!
Copyright Tanjug/AP

Reprezentacija Urugvaja napravila je veliko iznenađenje pobedivši sa 0:2 Argentinu u Buenos Ajresu.

Kolumbija je pred svojim navijačima bila bolja od Brazila rezultatom 2:1.

Urugvajci su se pokazali kao pravi "partibrejkersi", jer su pred prepunom "Bombonjerom" pokvarili slavljeničku atmosferu svetskih prvaka i njihovog vođe Lionela Mesija koji je doneo osmu "Zlatnu loptu" da pokaže zemljacima.

 

 

Momci Marsela Bijelse nijednog momenta nisu pokazali strah od moćnih "gaučosa", već su strpljivo vrebali priliku da iz čvrste odbrane krenu u brze kontranapade koji su ledili krv u žilama domaćim navijačima.

 

 

Dve šanse su iskorišćene!

Prvo se Arauho pred odlazak na odmor odlično ubacio u napad, iznenadivši sve svojim pojavljivanjem na desnom boku odakle je neodbranjivo šutirao za 0:1, da bi Nunjez ugasio svaku nadu domaćinu golom u 87. minutu.

 

 

U Kolumbiji je drugi napadač Liverpula bio u prvom planu.

Luis Dijaz se pokazao kobnim za Brazil, jer je sa dva projektila matirao saigrača Alisona i sa 2:1 velikom favoritu naneo drugi poraz u kvalfikacijama za Mundijal 2026.

 

 

Njegovi golovi bili su posebno emotivni za oca, koji je nedavno oslobođen posle dvanaestodnevnog zatočeništva.

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike