Luis Dijaz je danas najsrećniji čovek na svetu! Oslobođen otac Liverpulovog asa!

09.11.2023

17:16

0

Autor: A. Š.

Porodična drama kolumbijskog fudbalera završena je na najlepši način

Luis Dijaz je danas najsrećniji čovek na svetu! Oslobođen otac Liverpulovog asa!
Luis Dijaz - Copyright Profimedia

Fudbaler Liverpula Luis Dijaz konačno može da odahne. Posle nekoliko najdramatičnijih dana u životu, kolumbijski fudbaler je danas verovatno najsrećniji čovek na svetu, pošto je njegov otac oslobođen i već se nalazi sa porodicom.

Podsetimo, pakao za sjanog ofanzivca počeo je pre 12 dana kada su mu u domovini kidnapovani roditelji. Naoružani otmičari na benzinskoj pumpi u Luisovom rodnom gradu oteli su nesrećne ljude, a onog trenutka kada je strašna vest dospela u javnost najviši državni vrh Kolumbije uključio se u ceo slučaj.

Srećom, Dijazova majka ekspresno je, posle samo nekoliko sati, oslobođena, ali drama sa ocem trajala je skoro dve nedelje. U međuvremenu, kolumbijske vlasti su otkrile i ko je oteo Manuela Dijaza, posle čega su se javnosti obratili i sami otmičari sa obećanjem da će pustiti na slobodu oca Liverpulovog fudbalera.

Pet dana posle tog obraćanja "Nacionalne oslobađajuće vojske", to se konačno i dogodilo. Košmar za porodicu jednog od najboljih kolumbijskih fudbalera okončan je na najbolji mogući način, pošto se Dijazov otac ubrzo posle oslobađanja našao sa svojom porodicom.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike